2777
2789
عنوان

با موجودی الان توی حسابت چی میتونی بخری ...٫:»

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 91 پست

گریه داره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدامس چند تومنی؟ ببینم منم پولم میرسه یا نه😃

فک کنم از این کوچولو ۲ تومنی ها 🥵🤣😐🤦

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تو کارتم الان سه تومن مونده فقط میتونم یه مانتو و با شلوار بگیرم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

واقعا خجالت میکشم همون رو هم از حساب بردارم 😂😂😂😂😂😂😂😂

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
هرچی بخوام

ایول بابا  

چقدره مگه

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ته ته ته تهش ی ایفون ۱۲معمولی همرو ریختم‌توذچاه ات و‌اشغال خریدم

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا