2777
2789
عنوان

یه روش خوب مزه دار کردن جوجه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز

آبلیمو

روغن

نمک و فلفل سیاه

زعفران

فوق العاده میشه

اضافه کردن بقیه موارد از جمله سس و ماست و... واقعا چرته

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
پیاز آبلیمو روغن نمک و فلفل سیاه زعفران فوق العاده میشه اضافه کردن بقیه موارد از جمله سس و ماس ...

روغن چی عزیزم ؟

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

اول جوجتو تو زعفرون بخوابون چند ساعتی بعد بهش موادتو بزن و روغن مایع هم حتما با موادت بهش بزن ک آبدار بمونه و خشک نشه، من تو موادم پیازو فلفل دلمه و سس مایونزو نمک و فلفل سیاه و ابلیمو میزنم خوب میشه

پیاز، سس مایونز، ماست سون بهتره، روغن زیتون، ادویه جات زیاااد، دوتا دونه هل، یه نوک قاشق رب یا یه دونه گوجه رنده ریز شده، جعفری ساتوری، سیر یههه ذره، فلفل کبابیم خورد کنین داخلش اگر تند دوست دارید

یه شب تا ظهر بمونه، نیمه های کار بهش زعفرون و ابلیمو بزنید، اگر لیمو تازه دارید عالی میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

جوجه روبعداز خوردکردن بهش زردچوبه فلفل سیاه ومقداری ادویه نمک سس مایونز ماست وروغن مایع وآبلیمو

ازهرکدام به مقدار معین بریز وحداقل 2ساعت دراین مواد استراحت کند نمیدونی اونوقت چه شود البته بشرطی که پزنده جوجه هم ماهرباشدخوشمزه ترین جوجه کباب رودرست کردی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

پیاز رو رنده ی خیلی ریز کنید ابش رو بگیرید همین جور فلفل دلمه ای رو حالا اب لیمو اب پیاز واب فلفل دلمه ای رو مخلوط کنید سس مایونز رو اول با دو سه قاشق از این مایع رقیق کنید بعد که خوب حل شد ادویه هایی مثل اویشن پودر سیر نمک وفلفل و هر ادویه ای که دوست دارید و ذائقتون باهاش جوره اضافه کنید وبقیه اب پیازرو بهش اضافه کنید حالا جوجه هایی که چند ساعت تو زعفرون خوابوندید رو به این مخلوط اضافه کنید چند ساعت بمونه وقتی اول گوشت رو تو زعفرون میخوابونید حسابی مزه ی زعفرون رو به خودش میگیره وقتی رو منقل کباب میکنید هم اواخر پخت با قلمو یا پشت قاشق کره ی اب شده بزنید به کباب ها 

جوجه روبعداز خوردکردن بهش زردچوبه فلفل سیاه ومقداری ادویه نمک سس مایونز ماست وروغن مایع وآبلیمو ازه ...

پیازروفراموش کردم بگم البته پیازرورنده نکن درشت درشت خوردکن که موقع پخت روی جوجه نمونه باعث سوختن بشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین