2777
2789
عنوان

چرا شوهرم حرفمو باور نکرد

344 بازدید | 13 پست

شوهرم شوهر عمشو خیلی دوست داره یجورایی خیلی با هم رفیق شدن...در ظاهر مرد محترمی هست ولی من چند بار خونه مادر شوهرم دیدمش بهم چشمک میزد ...به شوهرم گفتم فلانی بمن چشمک میزنه ناراحت شد گفت نه اصلاااا اون اینطوری نیست فلان وقتی دیدم داره طرفشو میگیره گفتم خو باشه شاید من اشتباه میکنم........ولی واقعا ناراحت شدم بار اول دوم هم نیست من کلا رسمی ام دخترا تو جمع که صحبت بشه منو مخاطب قرار میداد بعد یهو ی چشمک میزد ...چرا همسرم باور نکرد حرفمو برام سواله

شاید مث نقی پلکش میپره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون به نقل از حضرت علی مکر زنان زیاده

نقلی از پزشکان در مورد اینکه بری جایی که به نظرت همه مکار و بد هستن و سعی کنی به قیمت تحقیرم شده؛ بهت توجه کنن نداری؟ بهش میگن خود درگیری؟ یا مشکلات روانی پیچیده تریه؟

@نی_نی_یار_شب  لطفا کاربرای مرد که توهین میکنن رو بلاک کنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
الان دیدم آقا هستین مکر در کار من نیست....اون بد ذاته که از رفاقتش با همسرم داره سو استفاده می‌کنه&n ...

ناراحت نشو همین که وسط خانوما نشسته گوش میده نشون میده چقد مردای بی شخصیت هوال زبادن