2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور. وقتی میشه ازادو رها مجرد باشی و زندگی کنی چرا خودتو بندازی تو گرفتاریای دنیای متاهلی. ن ...

اره دقیقا 

ببین زیر ی سقف رفتن با کسی ک بلدت باشه عالیه 

شوهر من زن و فقط حمال خونش و دستکاه تولید مثل میدونه 

بعد از۳۰روز ی رابطه دم دستی بعدم میره ی گوشه مبخوابه هیچی براش مهم نیست ک ایا این زن نیازی داره امروز ب شدت اذیت شدم ولی محرمم نمیدونمظ خیلی سخت داره میگذره خیلی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلام عزیزم

اولا یه چیز دوطرفه اس خب

مثلا واسه من درسته مثل اولا نیس ولی خب یکنواختم نشده تو هر مرحله چالشای جدید خودمونو داشتیم

یه سری چیزامونم هست هنوز مث اوله با اینکه ما هم ده سالی میگذره از ازدواجمون، مثلا هنوز تو یه ظرف غذا میخوریم( لوسم خودتونید خب من تو دیس میکشم آخه فقط ظرف غذای بچه جداس 🤣) لباسامونو گاهی ست میکنیم... 

گاهی از رابطه مون خیلی بگذره( بخاطر مشغله)هنوزم مث اون اولا پرشور پیش میره

اتفاقا میتونم بگم من الانمونو بیشتر دوس دارم، ثباتمون بیشتره

واسه من عادی نشده بعد از ۱۴سال هنوزم شوهرم برام تازگی داره لذت بخشه کنارش احساس ارامش میکنم اینک ...

دقیقا 😍

شوهر منم شب میاد دلم میخواست مثل اوایل ازدواجمون ظهر میومد از سرکار 

ولی خب چه میشه کرد

سلام عزیزم اولا یه چیز دوطرفه اس خب مثلا واسه من درسته مثل اولا نیس ولی خب یکنواختم نشده تو هر مرح ...

من برعکس اون حس و حال اونموقع رو دلم میخواد، که با انگیزه بودم، صبح پامیشم به عشق اون بود اصلا نگم واست، بخاطر اون بخودم می‌رسیدم و... الان خودمو فراموش کردم 

حالا نمیشد خدا مردارو نمی افرید🤣🤣

والا اینا چی بودن اه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....