2777
2789

البته برا ما که 10 ساله داره میگذره، ولی همون اوایل دیگه از بین رفت، اون حس و شوقی که قبل از ازدواج هست برای بهم رسیدن، کنار هم زندگی کردن، با هم مهمونی رفتن، با هم غذا خوردن و... یهو یادم افتاد قبل از ازدواجم چه چیزایی آرزوم بود با شوهرم تجربه کنم، چرا الان همون تجربه ها عادیه عادیه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه دلمو زده 

وشهرم بلد نیست 

شوهرم درک نداره از زن 

شوهرم همه ارزوهامو کشت دفن کرد هر شبم روشون فاتحه میخونه 

من ک میگم ازدواج اشتباه ترین حرکت بشره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چه عشق باشه چه سنتی باشه ازدواج

بعداز مدتی کلا بی حس میشن طرفین به هم. واسه همینه که میگم اونایی که به عشقشون رسیدن نباید غصه بخورن. چون تا وقتی همخونه نشدی اون حس قشنگه بعدش دیگه نیست

😐😐😐😐😐😐

طبیعیه خب مال من به سالم نرسید بلد دو سال انقدر عادی شد همه چی گاهی دلم تنگ اون موقع ها میشه شوهرم اون موقع ها خیلی بهتر بود بیشتر دوسم داشت الانم میگه عاشقتم دوستت دارم روزی هزار بار قربون صدقه ام میره ده ها بار میبوستم ولی به دلم نمیشینه حس میکنم الکی میگه

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

واسه من عادی نشده

بعد از ۱۴سال هنوزم شوهرم برام تازگی داره

لذت بخشه

کنارش احساس ارامش میکنم

اینکه باهم بیرون میریم غذامیخوریم مسافرت میریم که دیگه نگو

اما حیف ۲شب درمیان خونس

من شوهرمو هر شب میخام😊😊😊😊😊😊😊

من دیگه دلمو زده  وشهرم بلد نیست  شوهرم درک نداره از زن  شوهرم همه ارزوهامو کشت دف ...

منم همینطور. وقتی میشه ازادو رها مجرد باشی و زندگی کنی چرا خودتو بندازی تو گرفتاریای دنیای متاهلی. نمیگم متاهلی بده ها خوبیای زیادی هم داره ولی خب مشکلات زیادی داره درکنارش که ارزش اون خوبیارو نداره

😐😐😐😐😐😐
چه خوب، ببین نه که دوسش نداشته باشی اون حس درونی یه حسی که آدم دلش ضعف میرفت، اونو میگم 😅😅

خب اون مال وقتیه که به طرف نرسیدی یا برات دست نیافتنیه واسا همین هی به دخترها میگیم همیشه در دسترس دوست پسرتون نباشید دیگه  

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی