2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با اجازت 🥰✋🏻 خانوما دورهمی داریم یه سر بزنید😉 https://rubika.ir/joing/EBCJIEBB0FPV ...

بر فرض اسی اجازه نده شما که کار خودتو کردی! 

خیلی زشته رفتارتون

چرا خودتون تاپیک نمیزنید ...خار داره لابد؟

کاربر جدید نیستم اکانت قبلیم پرید🕊️
خیلی قانع شدم

بستگی داره ببین من ی شومیز صورتی گرفتم برا بله برونم حالا میتونی کت و شلوار بگیری خیلی شیکه یا پیراهن مجلسی ... محجبه ای یا ازاد؟

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
بر فرض اسی اجازه نده شما که کار خودتو کردی!  خیلی زشته رفتارتون چرا خودتون تاپیک نمیزنید ...خ ...

واه واه خانم چرا فوری گارد میگیری، پاک کردم 

من توی چنتا تاپیک دیگم گذاشتم مث شما برخورد نکردن 

پیراهن میخام. آزادم 

خب برو حسن اباد ی عالمه پیراهن هستش منم مثل تو بودم اولش هم پیراهن خریدم هم کت ولی کت رو پوشیدم بنظرم مناسب تر بود 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
اصلا در خودم نمیبینم ک بخوام باهات هم کلام بشم 😊 خوبه تاپیک از تو نیست ک انقد ب خودت حرص دادی آروم ...

تو تاپیک منم از این غلطا کردی بچه جان 

اگر یه درصد مطمئن بودی کارت درسته تبلیغتو پاک نمیکردی 😃 بشین پای درست دیگه هم ریپ نزن اگر در خودت نمیبینی 

کاربر جدید نیستم اکانت قبلیم پرید🕊️