2777
2789
عنوان

عکس رنگی‌رحم

190 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من الان عکس رنگی رحم گرفتم اون خانمی که عکس میگرفت گفت من لوله راست رو نمیبینم بعد گفت دیدم ولی مشکوک رفت داد که دکتر اونجا برام گزارش بنویسه خود دکتر نوشته هیچ مشکلی نیست باز هستن و ماده کامل رفته تو لوله ها ولی من خودم تو عکس نگاه میکنم یه طوری! الان خیلی نگرانم تا فردا ببرم دکتر خودم ببینه به نظرتون چرا این طوری شده!؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا گرفتگی داشته باز شده 

دروغ نمینویسن که نگران نباش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزيزم قطعا دكتر ازشما بيشتر متوجه ميشه وقتي نوشته مايع حاجب رد شده باز چرانگراني

حرف اون خانمه واقعا نگرانم کرد چون ماه پیش آی یو آی کردم تو سونو فقط یه فولیکول سمت چپ بود دیگه از راست نگران شدم

منم چندروز پیش عکس رنگی دادم...اشکال نداره اقدام شه خانما

سلام خوب هستین شکا اون روز سوال کردین که اقدام شه بعد عکس یا نه من اطلاع نداشتم چیزی که از تو سایت خونده بودم این بود که مشکلی نیست ولی دکتر خودم امروز گفت که چند روز مراقبت کنم که حامله نشم 

منم عکس رنگی گرفتم ولی چیزی بهم نگفتن،فقط عکس رو گزاشتن داخل سایت ولی گزارش چند روز دیگه آماده میشه دل تو دلم نیست،،راستی امروز سومین روز بود حس میکنم آشغال داخل بدنمه مثل ترشح حالت پنیری ولی رنگش دودیه انگار،، بنظرتون ماده حاجبه؟؟؟؟

منم عکس رنگی گرفتم ولی چیزی بهم نگفتن،فقط عکس رو گزاشتن داخل سایت ولی گزارش چند روز دیگه آماده میشه ...

احتمالش هست، ولی برا من چند ساعت خالی شد من هین عکس رنگی درد نداشتم ولی از شبش‌ مردم شکم درد شدید داشتم

احتمالش هست، ولی برا من چند ساعت خالی شد من هین عکس رنگی درد نداشتم ولی از شبش‌ مردم شکم درد شدید دا ...

اره منم همینطور امروز چهارمین روزیه که گذشت من کمرم یه کم درد میگیره و احساس خستگی میکنم شکمم سنگین میشه،،نمیدونم چمه؟😔 دیروز احساس می‌کردم بدنم راهش بازه و هی حس پریودی داشتم ولی خبری نبود😬