2777
2789
عنوان

بیاین جهیزیه...😍🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 117 پست

از اردیبهشت واما باز میشن

پیگیری کن از بانک

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اخی عزیزم برات صلوات میفرستم 🧡اتفاقا امروز مامانم داشت یه جهیزیه می‌گرفت برایه دخترخانمی

خبلی ممنونم از شما بانو❤

خدا خیرتون بده 

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای امان از وام ازدواج و جهیزیه خریدن که کلی استرس داره منم خودم این راه ها رو  رفتم و ۷ ماه دنبال وامم دوییدم تا بهم دادن ، عزیزم به زمانبندی خدا اعتقاد داشته باش قطعا خدا یه روزی یه جایی برات میخاد که بشه ... هیچکس هم نمیتونه مانع بشه فقط باید بسپاری به خودش مطمین باش جور میشه من میدونم

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
خبلی بده  ادم مضطرب میشه

انشاالله که زودتر بهترین جهیزیه رو بخری

زیاد بهش فکرنکن خداااااا خیییلیییی بزززززررررگه

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
انشاءالله به زودی مشکلاتت حل بشن بهترین جهازو بگیری 😍❤ منم مثل تو درحال خرید جهازم و خیلی سخته🥲

اخی عزیزم 😍

مبارک باشه 

دعا کن منم بتونم بخرم

کلش به عهده من 😞

از رسم و رسومتون خبر ندارم عزیزم ولی برای ما طوریه که داماد5تیکه از لوازم بزرگو میخره و اینجور خیلی سبک تر میشه اما نگران نباش ضامن کار خیر خدا خودشه مطمئنم کمکت میکنه انشالله بهترینارو بخری🌹

نمیدونم چطور سرِپام که هردفعه با وزنه وایستادم لب آب"*
وای امان از وام ازدواج و جهیزیه خریدن که کلی استرس داره منم خودم این راه ها رو  رفتم و ۷ ماه دن ...

درست میگی بانو

ولی حقیقت میترسم آبروم بره😞

انشاالله که زودتر بهترین جهیزیه رو بخری زیاد بهش فکرنکن خداااااا خیییلیییی بزززززررررگه

ان شاءالله 

خیلی ممنونم از شما بانوی خوش قلب

انشالله به زودی زود جهازت تکمیل میشه یعنی تا حالا چیزی نخریدی ؟ همه خریدا بمونه واسه آخر آدم نمیرسه ...

یه سری خرده ریز

بله خیلی دیره 😞

سرویس چوب و.. رو حدود یک ماه قبل باید سفارش بدیم حداقل  ولی دستمون خالیه فعلا

دعا کن برام عزیزم

از رسم و رسومتون خبر ندارم عزیزم ولی برای ما طوریه که داماد5تیکه از لوازم بزرگو میخره و اینجور خیلی ...

ان شاءالله 

ما فقط و فقط تلوزیون رو اقا داماد تهیه میکنن

واقعا سخته با این اوضاع  خواهر منم داره جهیزه میخره هر روزمون شده استرس بخدا با ی حقوق کارمندی ...

بله در بزرگی خدا شکی نیست

ان شاءالله خواهرتون هم با دل خوش از وسیله ها استفاده کنن😘😘😘