سلام بچه ها من ساکن تهرانم دوتا هم بچه دارم ولی دوست خانوادگی ندارم خانواده داذم هاا ولی خب دوستی نداریم که باهش مسافرت بریم یا بریم خونه های هم در کل هرچی هم که ادم خانواده داشته باشه به دوست نیاز داره با این که هم خودم هم شوهرم ادم های خوش رویی هستیم ولی ارطباط اولیه خوبی انکار نداریم یا شانس نداریم نمیدونم چه کار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم توی ی شهر غریب دور از خانوادم با دوستای شوهرم رفت و آمد نداریم تازه فامیلاشم بی معرفتن نه میان نه میگن بیاید من یبار همشونو دعوت کردم تا بحال ولی خب اهل رفت آمد نیستن زمونه گرونیه حق میدم بهشون ولی دو نفر آدمیم دیگه
عزیزم ما هم همینیم، با کسایی در ارتباط بودیم ولی رو زندگیمون و دغدغه فکریمون اثر بد داشت، دوست خوب کم پیدا میشه، که روحیات و سبکِ فکری یکسانی داشته باشید که تو روابط باهاشون اذیت نشید