2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی

312 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من ساکن تهرانم دوتا هم بچه دارم ولی دوست خانوادگی ندارم خانواده داذم هاا ولی خب دوستی نداریم که باهش مسافرت بریم یا بریم خونه های هم در کل هرچی هم که ادم خانواده داشته باشه به دوست نیاز داره با این که هم خودم هم شوهرم ادم های خوش رویی هستیم ولی ارطباط اولیه خوبی انکار نداریم یا شانس نداریم نمیدونم چه کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توی ی شهر غریب دور از خانوادم با دوستای شوهرم رفت و آمد نداریم تازه فامیلاشم بی معرفتن نه میان نه میگن بیاید من یبار همشونو دعوت کردم تا بحال ولی خب اهل رفت آمد نیستن زمونه گرونیه حق میدم بهشون ولی دو نفر آدمیم دیگه 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜

عزیزم ما هم همینیم، با کسایی در ارتباط بودیم ولی رو زندگیمون و دغدغه فکریمون اثر بد داشت، دوست خوب کم پیدا میشه، که روحیات و سبکِ فکری یکسانی داشته باشید که تو روابط باهاشون اذیت نشید

منم توی ی شهر غریب دور از خانوادم با دوستای شوهرم رفت و آمد نداریم تازه فامیلاشم بی معرفتن نه میان ن ...

اخه تو رفت آمد که هزینه مهم نیست شنا یه سب خونه نیستی مهمونی یه شبم مهمون داری در اصل همونه فقط تنها نیستی 

کدوم شهری شما 

سلام بله درخواست دوستی دادم ولی بعدش دیدم گفتید درخواست نده من ندیده بودم 

عیب نداره مهربون فدای سرتون

منم زیاد وفت نمیکنم بیام سایت چشم‌هام هم به نور گوشی حساسیت دارن ک باعث تاری دیدم میشه به خاطر همین اینو تو امضام زدم 

وگرنه دوستی با شماها که آرزوی منه🌹

عیب نداره مهربون فدای سرتون منم زیاد وفت نمیکنم بیام سایت چشم‌هام هم به نور گوشی حساسیت دارن ک باعث ...

مرسی گلم عینک های مخصوص مطالعه بگیرید البته به زن داداشم دکتر گفته پیری چشمه با این که سنی هم نداره اما رایج شده الان