2777
2789
عنوان

مشهدی های ایمپلنت کرده ی لحظه لطفا

823 بازدید | 14 پست

دکتر امیر معین تقوی رو کسی بوده واس امپلنت پیش رفته باشه؟ یک نفر ک خودش دندونپزشک هست بهم معرفی کرده واس ایمپلنت از کجا بفهمم دکتر خوبیه؟ ۲۸ سال سابقه داره استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشکده دندونپزشکی مشهد هم هست ینی خوبه دیکه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ابمپلنت شب و روز واس من نزاشته همش فکرم درگیرشه. 

در کل بخوام راهنماییتون کنم ایمپلنت رو تا زمانی که دندون خودتون ظاهر بدی نداره انجام ندین

به هر حال اسیب میرسونه به مینای دندون

..dental stu
در کل بخوام راهنماییتون کنم ایمپلنت رو تا زمانی که دندون خودتون ظاهر بدی نداره انجام ندین به هر حال ...

عزیزم‌ایمپلنت رو با لمینت اشتباه گرفتی فک کنم. من باید دندون رو بکشم دیگه اسیب ب میناش چیه؟

عزیزم‌ایمپلنت رو با لمینت اشتباه گرفتی فک کنم. من باید دندون رو بکشم دیگه اسیب ب میناش چیه؟

اره درست میگین😅

توی تاپیک لمینت همزمان با تاپیک شما تگ شده بودم این پست برا شما نبود کلا اشتباه کردم🤣

..dental stu

در مورد ایمپلنت یکی از موفق ترین روشای درمانی هستش جنسش معمولا تیتانیوم و زیرکونیاس

استخوان با ایمپلنت پیوند میخوره توی زمان حدودی ۴ ماه

. همر دندون ایمپلنتم ۲۵ سال به بالا در نظر گرفته میشه

..dental stu
من پیش همون دکتر معین تقوی رفتم. و کاملا راضی ام تا الان که حدود یک سال گذشته مشکلی نداشتم

سلام من میخام برم ایمپلنت کنم 

دکتری که رفتی خوب بود؟؟؟

ایمپلنت درد نداشت 

چقدر طول کشید 

هزینه شو یکجا دادین 

ببخشید خیلی سوال کردم ذهنم درگیره