2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ب این اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست

عه من فکرمیکردم ماهور اسم پسره چون قبلنا تو یه سریال ترکی دیده بودم

مانلی و مانیا هم قشنگن

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا هم میذارن...ولی بیشتر ب دختر میخوره‌ ..

آها ممنون

🌸🌺من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش🌺🌸       ⭐عبادت بجز خدمت خلق نیست⭐                        💝می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن💝                   
پسرا هم میذارن...ولی بیشتر ب دختر میخوره‌ ..

هر دو انتخابهاتون قشنگن عزیزم

ماهور هم زیباست اگه با اسپرت بودنش مسله ندارین خیلی اسم قشنگیه😍

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

ماهور خیییلی خوشگله.

اما بهتره بدونید ماهور هم یک اسم دخترانه است هم پسرانه. اگر این قضیه برات مهم نیست بگزار. 

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
اسم دخترم بهار..اسم دخترو پسر ک ب بهاربیاد میشه بگین

خدا حفظش کنه... من خودم فروردین ب دنیا اومدم دوست داشتم اسمم بهار باشه... 

بزن گوگل میاره عزیزم... 

اسم پسر هم هامین خیلی دوست دارم

خدا حفظش کنه... من خودم فروردین ب دنیا اومدم دوست داشتم اسمم بهار باشه...  بزن گوگل میاره عزیز ...

دخترمنم فروردینیه..ممنون سلامت باشین پسر بهراد دوس دارم ولی دختر اصلا پیدا نمیشه  

بهراد   بهار عاشقتونم