2777
2789

بچه ها کسی از شنبلیله و رازیانه استفاده کرده واسه سینه؟؟خراطین گفتن خوبه استفاده میکنم خیلی کم به نظرم تاثیر گذاشته و سفت کرده اما این خیلی تاثیرش کمه من میخوام حداقل یه سایز افزایش داشته باشه...کسی بوده؟؟

اسیی خراطین سفت کردع؟من ۳۲کیلو لاغرشدم خیلی کوچیک و شل شدنن ارزش داره امتحان کنم خراطین؟؟؟

رازیانه شنیدم خوبه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسیی خراطین سفت کردع؟من ۳۲کیلو لاغرشدم خیلی کوچیک و شل شدنن ارزش داره امتحان کنم خراطین؟؟؟ رازیانه ...

نه فک نکنم اگه هم جواب بده مدت زمانی طولاانی میخواا بنظرم ورزش مخصوص سفت شدن سینه انجام بده زودتر نتیجه میده درکنارشم اونارو استفاده کن

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
دکتر بهم گفت رازیانه خیلی بده برای زن ها ریسک سرطان سینه رو به شدت افزایش میده 

برای افرادی ک افزایش وزن دارن و طبع گرمی دارن بله. هرشب نصف لیوان چیزی نمی‌شه بلکه توصیه هم شده در طب سنتی 

نه فک نکنم اگه هم جواب بده مدت زمانی طولاانی میخواا بنظرم ورزش مخصوص سفت شدن سینه انجام بده زودتر نت ...

ورزش انجام بدم کوچیکتر میشننن میترسم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اسیی خراطین سفت کردع؟من ۳۲کیلو لاغرشدم خیلی کوچیک و شل شدنن ارزش داره امتحان کنم خراطین؟؟؟ رازیانه ...

رازیانه خودم هم شنیدم ولی میگن هورمون هارو بهم میریزه وکیست میاره ترسیدم گفتم شاید شنبلیلیه کم خطر تر باشه....آره فقط باید حوصله داشته باشی اول ۲ ۳ دقیقه با حوله یا دستمال گرم کن سینه هاتو بعد بین ۵ تا ۱۰ دقیقه خراطین بزن به سینه هات دورانی ماساژ بده بعد حتمااا دوتا یخ رو رو سینه هات بکش دورانی تا آب شن چون میخوای سفت هم بشه بعد از چند روز متوجه تغییرش میشی

برای افرادی ک افزایش وزن دارن و طبع گرمی دارن بله. هرشب نصف لیوان چیزی نمی‌شه بلکه توصیه هم شده در ط ...

یک ماه کافیه؟

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
برای افرادی ک افزایش وزن دارن و طبع گرمی دارن بله. هرشب نصف لیوان چیزی نمی‌شه بلکه توصیه هم شده در ط ...

طب سنتی رو نمیدونم پزشک زنان بهم گفت به شدت خطرناکه. طب سنتی هم فقط به درد نفخ و رودل میخوره کاش بیشتر از این چیزای ساده واردش نشین وگرنه خودتونو به کشتن میدین