ای تماشایی ترین مخلوق در روی زمین!
آسمانی میشوم وقتی نگاهت میکنم!
۱۳۸۷/۲/۴
زمانی که برای اولین بار با تو طعم مادر بودن رو چشیدم
و حالا با وجود ۱۵سالی که از اون روز گذشته هنوز هم با همون حس عاشقت هستم و شاید بیشتر..!
همیشه تلاش کردم تا به عنوان یک مادر بتونم وظیفمو نسبت به هدیه ای که خدا لایقم دونسته وبهم بخشیده به بهترین شکل انجام بدم.
نمیدونی چقدر ذوق میکنم هربار که بعد از خستگی های زیاد صورت قشنگتو میبینم و یهو یادم میفته دنیا هنوز زیبایی هاشو داره ...قشنگیاشو داره...بله
منم مثل همه ی پدر مادرا آروز های زیادی برای بچم دارم
دوست دارم دکتر بشی مهندس بشی در کل یه شغل خوبی داشته باشی ولی میخوام بگم قبل از هر چیز ازت میخوام انسان باشی! همین. ازت میخوام تو هر کاری که انجام میدی تمام تلاشتو کنی بهترین خودت باشی مامان.
ازت میخوام همه ی انسان ها رو با قلبت دوست داشته باشی ولی در نهایت فقط عاشق یک نفر باشی.
ازت میخوام هیچ وقت حتی یک لحظه نسبت به هیچ دختری احساس برتری نداشته باشی.
همونطور که قبلا بهت گفتم همه ما قبل از اینکه دختر یا پسر باشیم انسان هستیم. هممون به دست یک خدای زیبا آفریده شدیم.هیچ کدوم برتر از دیگری نیستیم
چون هیچکدوم از ما تصمیممنگرفتیم دختر باشیمیا پسر
پس تو چیزی که هیچ نقشی نداشتی هیچوقت به خودت افتخار نکن مامان
به جاش به چیز هایی که برای به دست آوردنش تلاش کردی افتخار کن قشنگم
به کتاب خوندنت به نقاشیهای قشنگی که با تلاشت میکشی به اون داستانای قشنگی که براممینویسی
آره مامان جون به همه ی چیزایی که براش جنگیدی و به دست آوردی افتخار کن ! منم میکنم.باباتم میکنه
شما قرار بود ۵ اردیبهشت به دنیا بیای که با بابات یه روز باشین ولی یکمعجله کردی شیطون😂
روزی که به دنیا اومدی فرداش تولد بابا آریا بود و بهترین هدیه ای که میتونست بگیره همین بغل کردن تو بود (چیزی که خودش همیشه میگه)
خیلی دوست دارم پسر گلمو بیشتر خدایی رو دوست دارم که تو رو بهمون داده.
تولد ۱۵سالگیت مبارک عزیزم💚