2777
2789
عنوان

بچه های تبریز هوا الان چطوره اونجا

300 بازدید | 20 پست

الان بارون میاد بچه ها؟هوا سرده یا خوبه؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
داشت بارون میومد الانم ابری و تقریبا خنک 

مرسی عزیزم چه خوب

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدی عزیزم، تاحالا اومدی اینجا؟به قصد تفریح میای؟

ممنون عزیزم

آره تفریحی

نه نیومدم چند بار تا دم رفتن رسیدم نشده حالا اگه مشکلی پیش نیاد این بار ایشالا

ایشالا، کجاشو دوس داری بگردی؟من خودم تبریزی نیستم اما اینجا زندگی میکنم تهرانی هستم

تعریف ال گلی و خیابون ولیعصر رو شنیدم

جای خاصی مد نظرم نیست

به نظرم تبریز کلا شهر قشنگیه حسم میگه 

الان هوا خوب و دونفرست😁 یکم قبل بارون میومد ولی الان خوبه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍