2777
2789

بچه ها من هر دوش رو یاد گرفتم 

مشتری ندارم فعلا چون کار رو شروع نکردم 

من علاقه ام بیشتر به ناخون هست و دوسش دارم 

اینکه چرا هزینه کردم برای مژه دلیل داره که در این مقال نمیگنجه😁

بنظرتون الان هزینه کنم دوباره وسایل کار ناخون بگیرم 

یا مژه رو ادامه بدم؟ 

اگه مثلا به ناخون ۱۰۰ تا علاقه دارم 

به مژه ۲۰ تا دارم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

برو دنبال علاقت ک تو کارت موفق تربشی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دنبال علاقت ک تو کارت موفق تربشی

بنظرت اینکه دوباره هزینه کنم اشکال نداره؟

همش عذاب وجدان داارم مبگم همین مژه رو ادامه بده 

ولی علاقه ندارم 😢

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
بنظرت اینکه دوباره هزینه کنم اشکال نداره؟ همش عذاب وجدان داارم مبگم همین مژه رو ادامه بده  ول ...

نه خب اگه ادامه بدی شاید زیر یه سال پولشو دربیاری 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
ناخن که بیشتر مشتری پسنده

اخه بحث گرفتن و هزینه لوازمم هست 

عزبزم کدوم شهری؟اگه خاستی برای ناخن بری من تموم وسایلمو میفروشم۱۲تومن.همشم مارکاش عالیه.

عزیزم شما چرا ادامه ندادی کار ناخون رو دلیل خاصی داره؟☹

چرا به مژه علاقه نداری بنظرم خیلی کم دردسرتره

اره دردسرش کمتره 

ولی نمیدونم چرا نمیتونم ارتباط بگیرم 

خیلییی تمرکز بالایی میخواد و اینکه با چشم سر و کار داره خیلی دوست ندارم 😢

مگه برای درآمد نمیخای کار کنی؟ خوب ناخن بهتره  دنگ و فنگ رضایت مشتریشم کمتر

اره دقیقا برای درامد و علاقه 

مژه هم شنیدم درامدش خوبه 

ولی اینکه با  چشم سر و کار داره اذیتم