2777
2789

باتوجه به گفته های بامدادخمار وزنمو دارم کم میکنم 

فرمولش وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ و دو روز در هفته هم فست

و گفتن میتونی فست و رو نگیری وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ کنی 

حالا من ۵۷ کیلوام میخام برسم ۵۵ 

و ۹۴۰ کالری مصرف میکنم 

موهام ریزش پیدا کرده دیه نمیتونم ادامه بدم 

چیکار کنم میشه راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مولتی ویتامین بخوری و کلا کالری زیر ۱۰۰۰ تا خوب نیست

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
پس چیکارکنم 

قرص بیوتین بخور هر روز یک عدد موهات ریزش نمیکنه دیگه

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

در کنار رژیمت حتما از مولتی ویتامین ها استفاده کن برای جلوگیری از ریزش مو و اینا اگر خواستی بهم بگو تا نکته های دیگه درباره مراقبت پوست و موهات توی رژیم بگم بهت.

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱
قرص بیوتین بخور هر روز یک عدد موهات ریزش نمیکنه دیگه

چاقش میکنه خب

من خودمم ۱۱۸۰ تا کالری میخورم

خدایی دیگه فکر نکنم بتونم خیلی از این کمتر بخورم

باید ورزش کنم دیگه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چاقش میکنه خب من خودمم ۱۱۸۰ تا کالری میخورم خدایی دیگه فکر نکنم بتونم خیلی از این کمتر بخورم باید ...

کی گفته قرص چاق میکنه؟؟من سی کیلو کم کردم در طول رژیمم همین قرص و میخوردم خیلی عالی بود 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی