2777
2789

دیشب با همسرم وخانواده اش رفتیم ویلا خانواده خاله وداییش هم بودن ازاولشم زنداییش سراین که چراشوهرم دخترش ونگرفته چون دخترش خیلی شوهرم ومیخواست مشکل داشت دیشب یه حرکتای زشتی میزد که کل شب مو خراب کرد حتی شوهرم ناراحت شد گفت میخوای برگردیم بریم دوتایی بیرون یا خونه مامانت اینا گفتم نه زشته مثلا موقعه ی چایی خوردن جلوی همه حتی شوهرم گرفت نوبت به من که رسید اون دوتا چایی که اضاف بودو همونجور باسینی گذاشت وسط دور ازمن که همه نگاهش کردن

کلی خودش ودخترش سعی میکردن بچسبن به شوهرم بگو بخندکنن حالا همه ی اینا به کنار موقعه پهن کردن سفره من داشتم کمک مادرشوهرم میکردم یهو داد زد هی هی بیا اینجا اینارو بزار

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

چقدر کُندی خودتو درگیر کردی که کارنکنی وقتی میای تفریح دسته جمعی باید کمک دست باشی درصورتی که دخترخودش نشسته بود توگوشی ومن هم موقعه ی پذیرایی هم وسیله بردن اوردن وسفره پهن کردن وشستن کمک کردم اما دخترخودش دست به لیوان نزد غذاشم که خورد کشید عقب منم صبرم تموم شد بااخم گفتم اینجوری که فکر میکنید نیست دقت کنید من دارم کمک میکنم اونی که نشسته وکمک نمیکنه یکی دیگس شوهرمم برگشت گفت زندایی فکرکنم با خانومم مشکل داری اگه ناراضی تا زنمو بردارم ببرم جایی که بی احترامی بهش نشه

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

نمیدونم تاکی میخواد قبول کنه شوهرم دخترش ونخواست والان متاهله ودست ازاین کارای زشت وبچه گانه اش بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تاکی میخواد قبول کنه شوهرم دخترش ونخواست والان متاهله ودست ازاین کارای زشت وبچه گانه اش بکشه

خب چرا باهم میرین گردشبنظر من دوری کنین سالی یکی دوبازم زیاده با این ادما

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

زندایی شوهر دیگه کیه که بخاد مهم باشه رفتارش یا نه ؟

از این به بعد دیگه جایی که اون ها هستن شما حضور نداشته باشید وهمسرت به مادرش بگه نمیخام دیگه رفت وامد داشته باشم با اینا  

از آدم حسود وبخیل همه چیز برمیاد .رفت وامد بیشتر فقط باعث میشه اعصابت بهم بریزه و این خانم آتیش بندازه به زندگیت وکدورت پیش بیاره 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
قبولم نکرد مهم نیس. مهم شوهرته عزیزززمممم

واقعا خسته شدم از دست رفتارای خودش و دخترش