2777
2789
عنوان

بشکنه این دست ک نمک نداره

233 بازدید | 11 پست

سلام ما دیروز قرار بود با مادرمینا بریم زیارت بعد من گفتم عیده بزار بگم دوتا خواهرامم بیان گناه دارن خلاصه من باخواهرم شام رو اماده کردیم ک بعد زیارت  بریم پارک بخوریم نزدیک حرم بخوریم بعد اونا قرار بود با هم بیان ما هم قرار بود مادرمینارو بیاریم اینابدون اینکه به ما اطلاع بدن رفته بودن پارک  و جاشم اصلااااا مناسب خانواده نبودو شوهره من از این بابت ناراحت شد گفت ما به اینا گفتیم بریم زیارت اینا بلند شدن رفتن پارک اونم جایی ک اصلا مناسب خانواده نیست اونجا تمام مشروب میخورن و...

وقتی رسیدیم شوهره من گفت ما به شما گفتیم بیاید بریم زیارت شما اومدید پارک ادم وقتی یجارو انتخاب میکنه دیگه جاشو عوض نمیکنه ک بعدش چرا اومدید اینجا یهو دامادمون گفت مگه قراره مارو اینجا چیکار کنن(خودتون منظورشو بفهمید!) که شوهرم عصبانی شد گفت این چه حرفیه میزنی بعد خواهرم به جای اینکه ناراحتی و کم کنه گفت عیب نداره سری بعدی خودتون برید فعلاً اومدیم اینجا اصلاً خواهر من خیلی آدم نمک نشناس ایه یه سری هم رفتیم خونه عمو مینا گفتش که بزار یه دیگه بچه بشه یواش گفتم این اعصاب نداره ولش کن در صورتی که شوهر خودش نمیزاره بچه اش بشه میگه این اصلاً اعصاب بچه نداره فقط منو خراب کرد آدم بعضی اوقات عصبانی میشه دیگه ولی من بی اعصاب نیستم از این ناراحتم این همه خوبی می کنم بازم دستم نمک نداره

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

رفته برادرم و کشیده اومد گفت اینا بد سفرن همیشه حسودی زندگی منو میکنه نمیدونم من چیکارش کردم ولی همیشه از توی زندگی من کردی ولی اون خواهرم اصلا اینطور نیست

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط این برداشتو کردم شما ب شدت مذهبی هستید ولی خونواده خواهرتون اینجوری نیستن راحتترن بنظرم مراودتون کمتر بشه بهتره

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
رفته برادرم و کشیده اومد گفت اینا بد سفرن همیشه حسودی زندگی منو میکنه نمیدونم من چیکارش کردم ولی همی ...

یه چیزی ، یه جای زندگیت داره قلقلکشون میده طوری که میخوان ناتوانیشون رو در رسیدن به اون موضوع با خراب کردنت جلوی شوهرت، جبران کنن

فرق نمیکنه نسبتشون چیه

از آدم سمی دور بشید

می خوام بهش بگم ما این همه خوبی کردیم این حرف که میزنی به نظرتون بهش زنگ بزنم بگم چرا این حرف زدی ما و ضع ما لیمو خوبه همیشه حسودی ما رو کرده به شوهرم بی محلی بی  میکنه حالم خوب نیست

من فقط این برداشتو کردم شما ب شدت مذهبی هستید ولی خونواده خواهرتون اینجوری نیستن راحتترن بنظرم مراود ...

نه عزیزم مذهبی نیستیم ما معمولیم اصلا این خواعرم با ما لجه شما حرف منو متوجه نشدی ما از صبح میگیم بریم فلان جااونا رفتن پاک اونم پارکی که ببخشید همه در حال لب دادن و مشروب خوردن بودم ک ما سریع وسایل رو جمع کردیم  و اومدیم

یه چیزی ، یه جای زندگیت داره قلقلکشون میده طوری که میخوان ناتوانیشون رو در رسیدن به اون موضوع با خرا ...

به نظرت بهش زنگ بزنم بگم

چون با اینجور آدمها سروکله زدم بهت میگم که زنگم بزنی طلبکارت میشه از کرده ات پشیمونت میکنه مطمعن ب ...

پس چیکار کنم که بفهمه حرفشو شنیدم  به خواهرم بگم بگه

اگر مادرتون بهش بگه اون روز فلان رفتار یا حرفت درست نبود بهتر نیس؟ به هر حال مادرتون ارج و احترامی ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت