2777
2789
عنوان

بچها ی گندی زدم نمیدونم چجوری جمعش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 49 پست

عادی رفتار کن 

همه آدما هورمون هاشون به هم می‌ریزن عصبی میشن داد میزنن 

پس سعی کن از این به بعد تو محیط دانشگاه آرامش خودت رو حفظ کنی 

دیگه هم خاطره رو با خودت مرورش نکن 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین اولین قدم اینه که پی به اشتباهت بردی دومین قدم هم عذرخواهی بابت رفتارت اونطوری ک گفتین حدس می ...

اون حتی توی همون بحث هم خوب رفتار کرد توی بحث آخرش گفتم ببخشید اونم گفت ن اشکالی نداره من بدتر شرمنده شدم 

الان خجالت میکشم 

واقعا گند زدم دلم میخواد دیگه نمی‌دیدمش ولی از بدبختی کلی کلاس داریم اهانت وتخصصی هم داره باهمون

توی دانشگاه ی استادی داریم خیلی محترم و مودب و سنگینه  من سر ی پروژه درسی باهاش بحث کردم صدام ...

خخخ بخدا من عین تو نیستم پررو هستم عین بچه پررو ها وارد کلاس میشم امتحان درس و میدم میام بیرون همینی ک هست تامام

خخخ بخدا من عین تو نیستم پررو هستم عین بچه پررو ها وارد کلاس میشم امتحان درس و میدم میام بیرون همینی ...

من باهاش بحث کروم با صداهای بلندددددددد🥲🥲🥲🥲🥲

نمیذاشتم جرف بزنه 

خیلی زشته واسه  ی دختر نه؟ 

بگو ک زشته 

ولی خداداددسدثنساثخستاس

اون حتی توی همون بحث هم خوب رفتار کرد توی بحث آخرش گفتم ببخشید اونم گفت ن اشکالی نداره من بدتر شرمند ...

بیخیال بابا سخت نگیر اون الان یادش رفته هر روز چندتا دانشجو میبینه یادش نمیمونه 

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
عذرخواهی کن

کردم همون روز هم اونم خیچی نمفگت میگفت اشکالی نداره من بدتر شرمنده شدم الان حالم بده ک چهارشنبه باهاش کلاس داریم اههههه

خجالت میکشم از رفتارم 

نمیدونم چه فکری راجبم میکنه 

توی دانشگاه ی استادی داریم خیلی محترم و مودب و سنگینه  من سر ی پروژه درسی باهاش بحث کردم صدام ...

من برام همچین موردی پیش اومدتوی دانشگاه ولی خدا رو شکر زود معذرت خواهی میکنم

چند روز بعد رفتم اتاق استاد یه جعبه شیرینی بردم ازش معذرت خواهی کردم و توضیح دادم یه جعبه هم اولین جلسه شیرینی بردم و سر کلاس عذر خواهی کردم اتفاقا خیلی ، هم استاد بیشتر برام ارزش قائل شد تا آخر ترم هم تاثیر خوب داشت روی دوستام که اشتباهمو قبول و جبران کردم

البته بگم من واقعا مقصر بودم

بنظرم عذر خواهی کردن بعد اشتباه کوچیک شدن نیست و نشونه شخصیت بزرگه....

البته نظر منه

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
اینکه چیزی نیست  باباا فک کردم حالا چی شده بیخیال فراموش کرذه حالا

واقعا چیزی نیست؟ 

دارین راست میگین؟؟

من با صدای بلند باهاش داد زدم و نمیزارم حرف بزنه 

فکر میکنم بدترین و زشت ترین کار ممکنه و هزار تا فکر بد راجب میکنه خیلی با شخصیت و مودب اخه

من باهاش بحث کروم با صداهای بلندددددددد🥲🥲🥲🥲🥲 نمیذاشتم جرف بزنه  خیلی زشته واسه  ی د ...

هیچی ام‌زشت نیست مرد گنده نباید با یک دختر دهن ب دهن کنه ی چی بگه دختره عصبی بشه زیاد داری بزرگش میکنی باو برو کلاست بیا تموم طرف با خانواده  دور و ریا بحث میش عداب وجدان نداره اونوقت تو چون عصبی شدی یکم صدات بالا‌رفت نمیش خودتو دار بزنی 

من برام همچین موردی پیش اومدتوی دانشگاه ولی خدا رو شکر زود معذرت خواهی میکنم چند روز بعد رفتم اتاق ...

من اصلا با معذرت خواستن میکشی ندارم 

حتی همون موقع خم گفتم ببخشید و کلی عدر خواستم و گفت اشکالی نداره 

ولی چون صدام بلند بود و تند تند میگفتم نزاشتم حرف بزنه هنوز شرمندم و اینکه کارش خیلی هم بد نبود ک من بخوام اونطور رفتار کنم 

بازم عذر خواهی میکنم مشکلی یمست ولی آبروم رفته جلوش و فکر بدی راجب میکنه و خیلی بی ادبانه بوده رفتارم از این خجالت میکشم فقط