2777
2789
عنوان

باید خریدارو برگردونم؟

194 بازدید | 14 پست

دوماه عقد بودیم الان داریم طلاق میگیریم. مهریمو بخشیدم ک حق طلاق بده بتونم زود طلاق بگیرم. الان چیزایی ک دوران عقد خریدنو باید بدم یا چیزی نگم؟

بده بره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم ک مشکل از طرف اونا بوده. یه مریضی از پسرشونو پنهون کرده بودن ک مشکلساز بود

تازه نصف خریداروهم از پولی ک برا عقدم جمع شده بود برداشته بودن. یعنی پولی ک برا عقد جمع شد رو نداد بهم و برداشت خریدارو با اونا انجام داد

من دادم شما رو نمیدونم حالا ارزششون چقده

اخه میگم دیگ هم سه ماه از زندگیمو داغون کردن هم مهرمو بخشیدم هم الان خریداروهم بدم بره...

دهنشونم گشاد هرچی از دهنشون در اومد گفتن و کلی ب من توهین کردن

گفتم پررو نشن😕

اخه میگم دیگ هم سه ماه از زندگیمو داغون کردن هم مهرمو بخشیدم هم الان خریداروهم بدم بره... دهنشونم گ ...

سه ماه

من ۸ ماه از زندگیم تلف کردن همه چیرو برگردوندم ولی حق دادی اگ نخوای پس بدی صداشو درنیار

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اینم بگم ک مشکل از طرف اونا بوده. یه مریضی از پسرشونو پنهون کرده بودن ک مشکلساز بود تازه نصف خریدار ...

پس نده بنظرم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
قانونی که نداره - خودت ببین دلت به چه کاری هست ، یکی دلش میخواد هیچی از طرف تو زندگیش نمونه یکی هم ف ...

من نیازی ب خریدا ندارم اصن

میگم حتی اگ ندم بهشون شاید دادم ب خیریه رفت

ولی اگر خیلی راحت بهشون برگردونم انگار هیییچ خرجی نشده پسفردا راحت میرن یکی دیگه رو هم بدبخ میکنن

حداقل یکم ضرر ببینن ازین غلطا نکنن😒 خریداشونم کم نیست

من نیازی ب خریدا ندارم اصن میگم حتی اگ ندم بهشون شاید دادم ب خیریه رفت ولی اگر خیلی راحت بهشون برگ ...

متوجه هستم 

نگفتم به خاطر نیاز نگه میداره  ، گفتم یه جورایی حس تلافی ، که دل آدم‌خنک بشه