بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم بهمن ماه ازمون کتبی داشتم و اسفند ماه ازمون عملی خیلی اسون تر از اون چیزی که فکرشو بکنی هستش توکل کن برخدا خودش کمکت میکنه
...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
ما مربیمون گفت برا ازمون کتبی انلاین خیاطی باید کتاب بخرینو کتابه هم ۲۰۰۰تا سوال چهار گزینه ای داشت و ما باید همش رو میخوندیم.😣😣😣 و نگم برات که چقد گیج شدم ولی روزی که رفتم برا ازمون انلاین دیدم همه سوالا بر حسب تجربه هستش واز ۴۰تا سوالی که اومده بود فقط ۴ یا ۵تاش از اون کتابه بود..
...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
و ازمون عملی هم گفتن کت یقه ارشال با پنس ساده درست کنید .اونجا که میری چه برا عملی چه کتبی خیلیا اونجا هستن که برا ازمون اومدن مراقبا میزارن به هم کمک کنید حالا برا ما که اینطوری بود
ما دوتا کتاب خریدیم سر جمع ۳۰۰۰تا سواله اما انلاینه؟؟یعنی چجوری؟من فکر میکردم مثل قدیماس منابعی که ...
ما که رفتیم فنی حرفه ای بعد ده نفری بودیم هممون همزمان رو کامپیوتر جلو دستمون برامون سوالای ازمون باز شد و ۴۰ تا سوال بودنو سوالامون باهم فرق داشت و بعد از ۴۵ دقیقه صفحه سوالا بسته شد
ما دوتا کتاب خریدیم سر جمع ۳۰۰۰تا سواله اما انلاینه؟؟یعنی چجوری؟من فکر میکردم مثل قدیماس منابعی که ...
ولا یه کتابی هست جلدش بنفشه از قم سفارش دادم اومد برام روش نوشته نمونه سوالای خیاطی نازکدوزی جلد۳
فقط استرس نداشته باش والا من ایقد استرس داشتم که حد نداشت ولی وقتی رفتم ازمون دادم گفتم ارزش نداشت انقد فکر نازنینم رو مشعول کردم😂😂😂