2777
2789

سلام ظهرتون بخیر

تو رو خدا اگه کسی بلده خواهش می کنم تعبیر کنه برام!

خواب دیدم تو مسجد بودیم تو حرم نمی دونم کجا بودیم

خواهر شوهرام بودن تو راه برگشت از اون حرم یا مسجد من به خودم حسابی رسیده بودم رفتم از جلوشون رد شدم موهامم تکون دادم رفتم اونا هم نگاهم کردن مامانمم انگار پشت سرم بود دیدم یکی از خواهر شوهرام برگشت مامانم و صدا کرد گفت زن دایی مامانمم بهشون گفت زن دایی اره؟زن دایی ها؟الان یادتون افتاده؟بعد من توجه نکردم و رفتم راهم و

بعد دیدم جاری من که میشه زن برادر شوهرم(من و شوهرم داریم جدا میشیم چند وقت دیگه محضر باید بریم تو عقد هم هستیم)خلاصه جاری شوهرم یکم جلو تر وایستاده بود به خودشم رسیده بود منم رفتم از جلوش رد شدم موهام تکون دادم با خوشحالی رفتم ته مسجد بود یا حرم بود وایستادم بعد خواهرم دختر خواهرم و آورد که چهار سالشه گفت بگیرش که گم نشه منم بغلش کردم

دیدم برادر شوهرم بدنش تا نصفه تو کَفَن بود بعد دست و بدنش کاملا سوخته بود و جزغاله شده بود مثل ذغال!

دستاش مثل پا های عنکبوت رتیل لاغر بود و جزغاله و سیاه شده بودن صورتشم سوخته بود و خیلی لاغر شده بود ولی کم تر بود سوختگی صورتش طوری که قابل شناسایی بود ولی زنده بود اما شبیه مرده ها بود تکون نمی خورد!

بعد یکی داد زد گفت کمکش کنید جا به جاش کنیم ولی کسی نیومد کمکش کنه منم دلم براش سوخت دختر خواهرم و گذاشتم زمین اومدم یه طرف دستش و گرفتم که بلندش کنم از شدت سوختگی و جزغاله شده بودن دست که زدم به دستاش دستام چسبناک و لَزِج شد!

بعد پسر دایی شوهرم که سنش کمه از اون طرف دست برادر شوهرم و گرفت پوستش و کشید بعد من بهش گفتم بیا کمک کن جا به جاش کنیم گناه داره بعد آوردیمش گذاشتیمش پیش دَرِ اتاق من بعد من نگاه صورت برادر شوهرم می کردم می گفتم خدایا چرا این طوری شده

بعد دیدم یه بالا تنه ای بدون سر بدون دست بدون پا وسط اتاقم هست کاملا تو کَفَن سفید پیچیده شده!

بهم گفتن این شوهرته سوخته و جزغاله شده بدنش تیکه تیکه شده و ذغال شده و مرده!

یه لحظه شوکه شدم!

یه بالا تنه ی بدون سر و دست و پا!

بعد اشک تو چشمم جمع شد براش ولی دلم برای برادر شوهرم بیشتر سوخت...

برادر شوهرم زنده بود ولی شبیه مرده ها بود تکون نمی خورد سوخته و جزغاله شده بود مثل ذغال!

گفتن شوهرمم سوخته و جزغاله شده و بدنش تیکه تیکه شده ولی شوهرم مرده بود تو کَفَن بود بالا تنه اش برادر شوهرم تا نصفه تو کَفَن بود

بعد دیدم داداش خودم تو خیابون در خونمون به همسایه ها می گفت اره سوخته و جزغاله شده و تیکه تیکه شده می خوایم ببریم دفنش کنیم

مامانمم داشت نفرین شوهرم و خانواده می کرد می گفت ایشالله خدا تقاص اشکای این دختر و (یعنی من) ازتون بخره ایشالله تقاص اذیت شدن این دختر و خدا ازتون بگیره بعد مامانم به عصبانیت بهشون گفت چرا نمی برید دفنش کنید دیگه ببریدش (یعنی شوهرم و ببرن دفن کنن)

تو رو خدا خواهش می کنم اگر کسی واقعا تعبیر خواب بلده برام تعبیر کنه🥺

می ترسم بلایی سر کسی بیاد...

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚

احتمالا فکرت در گیره خوابت هم بنا ب اتفاقاتی که طی این مدت  برات میوفته و فکرشو میکنی هست. 

میشه منم خوابمو بگم. کسی بلد بود تعبیر کنه؟؟

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
احتمالا فکرت در گیره خوابت هم بنا ب اتفاقاتی که طی این مدت  برات میوفته و فکرشو میکنی هست.  ...

نمی دونم اخه خواب خیلی بدی بود!!!

حس می کنم تعبیر داره!

بگو عزیزم

بعید می دونم کسی جواب بده این جا فقط انگار تاپیکای الکی رو شرکت می کنن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که تعبیر خوبی داشته باشه،شیر آب باز کن خوابت به اب بگو 

می ترسم واسه کسی اتفاق بدی بیفته

خیلی خواب بد و ترسناکی بود خیلی🥺

نمی دونم اخه خواب خیلی بدی بود!!! حس می کنم تعبیر داره! بگو عزیزم بعید می دونم کسی جواب بده این ج ...

منم چون فکر و خیال زیاد دارم خواب زیاد میبینم ،شبی چند تا خواب و این برام خیلی آزار دهنده هست ،خواب تو هم از درگیری ذهنت هست ناراحت نباش ان شالله که خیره  

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
منم یک خواب دیدم شما تعبیرمیکنید یانه

من زیاد بلد نیستم ولی بگو عزیز دلم شاید بتونیم کمکت کنیم

عزیزم احتمالا فکرت خیلی درگیر وناراحته ازشون این خوابو دیدی نترس اگه ازشون ناراحتی ببخش صدقه بده و بهش فکرنکن هرجورتعبیرش کنی همونجور تعبیرمیشه هزاران باربه چشم دیدم به خیر تعبیرش کن 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
نمی دونم اخه خواب خیلی بدی بود!!! حس می کنم تعبیر داره! بگو عزیزم بعید می دونم کسی جواب بده این ج ...

صدقه بده. من اینجور مواقع صدقه میدم. 

منم دیروز خ تب دیدم ی جا بودم بد هر اتاقی میرفتم چند تا وسیله قدیمی مثل عروسک و فانوس و چراغ نفتی اینا بعنوان دکوری لود رو طاقچه هاش بد اتاق ها تو در تو بودن در هرکدوم باز می دم میرفتم داخل بد دوباره  فک کنم 7 یا 8 تا اتاق رفتم تا رسیدم ب ی حیاط خیلی زیبا و سر سبز و همش  صاحب اون حیاط و تحسین میکردم بد دیدم انگار صاحب اون خونه رفته بود  مسافرت داشت برمی‌گشت ی مهمونی بزرگ بود سفره بزرگ پهن کرده بودن مهمونی بود ولی اصلی ترین چیز توی خوابم اتاق های تو در تو بود

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

تعبیر خواب بلد نیستم ولی با توجه به خوابایی که خودم و مامانم میبینیم و تعبیر میشن حس میکنم شوهرت اذیتت کرده و برادر شوهرت هم دخالت داشته 

اگه این طوری باشه در اینده تقاص سختی پس میدن 

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 

من نمیدونم تو زندگی مشترکت چه قدر اذیت شدی و حق با کی بوده اما احتمالا بعذ از طلاق برا شوهرت و برادرش خوب نمیاد

جواب ابلهان خاموشی است