2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کنید مستقل باشید تا مثل من واسع ی قرون منت شوهرمو باید بکشم با ۲۲ سال و دوتا بچه موندم چ کنم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

فقط روپای خودتون وایسید درس بخونید کارکنید از زندگی لذت ببرید اگ مجردین باپسری دوس نشین زودم ازدواج نکنید ۲۳سالمه🙁

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

اولویت اول برای خودت باشه بعد بقیه

هیچوقت صد خودتو برا بقیه نذار

صمیمیت و اعتماد پیش از حد باعث سواستفاده میشه و ضربه میزنن بهت

ب کسی اعتماد نکن و هرحرفی رو نزن

اول کارتو پیش ببر بعد ک انجام شد حالا خواستی بگو البته پیش دوست و فامیل منظورمه

و وقتتو صرف ادمای بیخود و سمی نکن

17

شما نصیحتم کنین

نصیحت من اینکه تا شوهرتون میگه بالا چشت ابرو نگید طلاق

یا فلانی میگه نامزدم روم غیرت داره نگید ب اون ربطی نداره بدبختت میکنه💔😂

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

آخر ۲۱ ام 

همیشه به خدا توکل کن زیاد با خدا حرف بزن

برای حرف مردم احترام قائل شو ولی به خاطرشون زندگیتو خراب نکن 

تلاش کن 

قوی باش

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)