2777
2789
عنوان

منه عجول 🤬

100 بازدید | 9 پست

پسرم رسید خونه ۹ سالشه سرش و گرفته بود اومد گفت دوستش توی راه سرش و کوبیده به دیوار حالش بد بودسرگیجه داشت اون بچه ۷ ماهه خون به دل ما کرده کل زمستون کلاه پسرم و از سرش برمیداشت هروقت کیک دستش ببینه عمدا میزنه میندازه پسی میزنه بهش هیکل درشتی داره سر من ریزه میزه س .امروز نتونستم حال خراب بچم و ببینم یه لحظه فکر اینکه بچم سرش آسیب بخوره ضربه مغزی بشه باعث شد خون جلوی چشمم و بگیره رفتم جلوی درخونشون تهدیدش کردم گفتم زنگ میزنم ۱۱۰ به چه حقی بچه منو زدی و دادو بیداد کردم که تو یه نفر خستمون کردی داییش اومد پایین پدرو مادرش نبودن عذرخواهی کرد (وقتی عصبانی میشم صدام و میبرم بالا دیگه هیچی هم نمیبینم ) خلاصه با عذرخواهی تموم شد و کار به اونجا رسید که دوتا بچه با هم آشتی کردن و من برگشتم خونه از لحظه رسیدن اعصاب خودم خورده 

چرا جیغ جیغ کردم اونم تو محلمون چرا داد زدم سر بچه چرا چرا چرا و درد من آخه 

نگید آروم میگفتی تاحالا دوبار رفتم تو مدرسه سراغش با حالت دوستی که گل پسر هوای همو داشته باشید اندر پسر منو اذیت نکن چرا هرروز کلاهش و میندازی آشغالی خیلی ریلکس میگه آخه حال میده یعنی جوابگو نبوده خستم کرده بود واقعا ضمنا نزدیک زمان ماهیانه ام هم هستم کلا جنگی میشم😅

عذاب وجدان گرفتم حالا موندم پسردارا بگید چیکار میکنید شما  

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  

پسرتونو ببر معاینه کن خون تو سرش لخته نشده باشه

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرتونو ببر معاینه کن خون تو سرش لخته نشده باشه

یا خدا اتفاقا همونجا افتاده بوده یکی کمکش کرده رسوندتش راست میگی یه معاینه بشه ضرر نداره

خوبش کردی باید یکی میزدی تو دهنش دندوناش بریزه تو حلقش تا پدرمادرش تربیتش کنن. فقط بلدن بچه پس بنداز ...

😅واقعا من همش خودم و لعنت میکنم که نتونستم خشمم و کنترل کنم تاره

😅واقعا من همش خودم و لعنت میکنم که نتونستم خشمم و کنترل کنم تاره

نه بابا عذاب وجدان نداشته باشه. بعضی‌ها واقعا بچه هاشون وحشی و زبون نفهمن اصلا هم تربیت بچشون واسشون مهم نیست تازه خوشحالم میشن بچشون بقیه رو اذیت کنه خودشونم می‌خندن به کار بچشون. 

نه بابا عذاب وجدان نداشته باشه. بعضی‌ها واقعا بچه هاشون وحشی و زبون نفهمن اصلا هم تربیت بچشون واسشون ...

بچه ۹ ساله فحش بالای ۱۸ میده مادرش ریلکس میگه خوب از مدرسه یاد گرفته چیکار کنم

بچه ۹ ساله فحش بالای ۱۸ میده مادرش ریلکس میگه خوب از مدرسه یاد گرفته چیکار کنم

بگو تو مثلا مادری؟ به بچت یاد بده هر چیزیو نباید تکرار کنه. تنبیهش کن. اصلا بعضی خانواده ها فرهنگشون داغونه ها. فقط بچه زاییدن بلدن ول کنن تو جامعه.

بگو تو مثلا مادری؟ به بچت یاد بده هر چیزیو نباید تکرار کنه. تنبیهش کن. اصلا بعضی خانواده ها فرهنگشون ...

دقیقا همینطوره یه دونه بچه دارن ولی از پس تربیتش برنمیان تحفه شون اخراجی یه مدرسه غیردولتی دیگه بوده تشریف آورده تو مدرسه دولتی اینجا راحت تر میتونه هرکاری میخواد بکنه