2777
2789
عنوان

راهکار برای چاق شدن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست
یه ماهه جواب میده یا باید مداوم باشه؟ 

اره والا من اون موقع ک میتونستم بخورم حدود ی ماه شایدم کمتر هر روز صبحانه با نون کره بادام زمینی میخوردم کلی چاق شده بودم😂( مخصوصا باسن)

عزیزم😂 نه بستنی کره بادام زمینی ژله سیب زمینی و همراه غذا نون بخور  خیلی چاق کننده س&nbs ...

غذا بدون نون ک اصلا نمیتونم بخورم مهمونی ام میریم بی نون میخورم برمیگردیم خونه سریع میرم یه بشقاب غذا با نون میخورم 😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه  نمیشه  نمیشه  نمیشه  🤣💔

😂😂 

دیگه حرفی دارم 💔🤣

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
😂😂😂جدی میگم خب هرچی میخورم انگار نه انگار 💔

باز من چند هفته زیاد بخورم سریع چاق میشم 

چند هفته کم بخورم سریع لاغر میشم 

یعنی یه جوری ام اصلا استرس ندارم برای چاقی و لاغری سریع به وزن دلخواهم میرسم بعد وقتی چاق میشم هم اصلا شکم و پهلو در نمیارم این خصلتم ارثیه به خانواده مادریم رفتم اونام اصلا شکم پهلو ندارن 

خوش استایلن 😅☺️😌

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
😂آخ ک اگه میشد حاضر بودم حتی پولم بت بدم فقط شکم و پهلو نباشه 😂❤️

😂😂نح پول لازم نبود من همینجوری میدادمش نه اونا رو ندارم چیزای دیگه میدم

اعصابم پر کشیده 😸البته همه ارزش خوبی رو ندارن حل؟
باز من چند هفته زیاد بخورم سریع چاق میشم  چند هفته کم بخورم سریع لاغر میشم  یعنی یه جوری ...

بابا خوش استاااایل😅

منم اینجوری ام اصلا شکم پهلو نشده تا حالا☺️

ولی خب این مدت خیلی فشار روم بود کلی اتفاق افتاد ک از اشتها افتادم وزنم خیلی پایین اومد الان ک اشتهام بهتر شده فعلا ب نتیجه ای نرسیدم نمیدونم شایدم چون تازه اشتهام برگشته هنوز اضافه نکردم

بابا خوش استاااایل😅 منم اینجوری ام اصلا شکم پهلو نشده تا حالا☺️ ولی خب این مدت خیلی فشار روم بود ...

😅✨🌺 

ایشالا به وزن دلخواهت برسی