2777
2789
عنوان

چون خیانت نکردم شدم آدم بده 😓😰

334 بازدید | 26 پست

تو تایپیک های قبلی گفته یکی از همسایه ها بهم پیام میداد زنگ میزد شمارش بلاک کردم و خیلی تند باهاش برخورد کردم شمارم داشت چون دوست خانوادگی بودیم بعد دیروز تو کوچه دیدمش اومد از کنارم رد شد چند بار با عصبانیت گفت بهم بی معرفت. بی جنبه 

دلم میخواس همون جا بزنم زیر گریه 

تا حالا کسی اینجوری باهام برخورد نکرده بود 

خیلی ناراحتم 😓

ببخشيداولى غلط كرده ميگفتى بى جنبه تويى مردك هول بى تعهد

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيداولى غلط كرده ميگفتى بى جنبه تويى مردك هول بى تعهد

چرا جامعه اینجوری شده خانومایی که گرم میگیرن با مردا میگن می‌خندن جلو ترن نوبتشون تو نونوایی سوپری و... جلو تره اصلا.... 

خیلی ضعیف برخورد کردی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اره

به شوهرت حتما بگو حتی اگر مشکل باشه

نرو توی خطر زندگیت خراب بشه خولستی هم راهش را لز یک مشاور تلفنی بپرس هزینه ای چندان نداره

این آیدی ایتاش

https://eitaa.com/guide_manager

وقت بگیر فرداش وقت میده

چرا جامعه اینجوری شده خانومایی که گرم میگیرن با مردا میگن می‌خندن جلو ترن نوبتشون تو نونوایی سوپری و ...

تودانشگاه يكي ازهمينااعصابم بهم ريخته دنبال دعواست من اصلاكاريش ندارم اما همش ميخوادمثلامنوتخريب كنه

بيخيال عزيزم بيتفاوت باش

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️