2777
2789

سلام دوستان من یه خواستگار پیله دارم یک دو سه سالی میشه پیله است و همین امروز دوباره درخواستشو مطرح کرده حالا من واقعا نمیدونم چیکارکنم یه عشقی هم دارم که دو سال ازم کوچیکتره همو خیلی دوست داریم ولی میدونم بهش نمیرسم😔خودشم حتاتوحرفاش خیلی میگ نمیتونه و... حالا من نمیدونم چیکارکنم از یطرف میترسم این خواستگارو ازدست بدم چون بچه خوبیه هم شهریه و پولدارم هست ولی ازیطرفم هنوز آمادگی واسه ازدواج ندارم حس میکنم سخته و نمیتونم و یادندارم راه و رسم زندگیو و هنو خیلی اهداف داشتم😔

چند سالتونه؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امادگیشو نداری ب خودت فرصت بده ولی واقع بین باش کسی ک خودش میگه نمیتونم چجوری روش حساب باز کردی!!

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

اول خودتو از اون رابطه نجات بده وقتی میدونی نمیشه الکی وقتتو هدر نده بعد بزار ذهنت از عشق بیاد بیرون تا انتخاب عاقلانه کنی وگرنه الان تصمیم درست نمیتونی بگیری و ممکنه همین باعث از بین رفتن شرایط خوب بشه 

من هیچوقت نفهمیدم کش دادن یک خواستگاری یعنی چی 

اهر دختری اگر واقعا نخواد و ته دلش ذوق نداشته باشه ، یک‌پدر یا بزرگتر یا ادم‌محترم تو فامیل داره که کافیه تو مجلس خواستگاری یا به شخص خواستگار بگه بگه ما ابدا مایل نیستیم و تماس مجدد شما جنبه مزاحمت داره و لطفا هرگز عنوان نکنید که موجب آزاره 

تموم میشه