2777
2789
عنوان

تا حالا بچتون دون دون شده؟

246 بازدید | 31 پست

دخترم که ده ماه و نیمه 

ی کم تب کرد بعد دو سه روز صورتش دونه های قرمز زده 

الان کل بدنش بجز پاهاش داره 

شما تا حالا تجربه داشتید این چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل عید پسرم اینجور شد البته فقط دستاشو داخل دهنشو پاهاش کلا درگیر شد تبشم زیاد بود بعد ۳ روز تب دون دون در کرد خارشم داشت بردیم دکتر گفت بیماری دست و دهان وپا هیچ درمانی نداره تا دوره خودشو طی  کنه ی شامپو دادباهاش شستم خارششو کمتر کرد خیلی بیقراری میکرد بعد چن روز خوب شد و بعد ی ماه ناخن پاش افتاد اینم یکی از عوارضشه

دختر منم تو این فصل این جوری میشه یه نوع آلرژی و حساسیت فصلیه درست میشه خودش نگران نباش

فلفل و نمک و گوجه خام نده بهش

چیز های خنک مثل ماست و بستنی و خیار

این جور چیزها بده بخوره خوب میشه

منم قبل عید پسرم اینجور شد البته فقط دستاشو داخل دهنشو پاهاش کلا درگیر شد تبشم زیاد بود بعد ۳ روز تب ...

من اصلا نمیوونم خارش داره یا نه 

ولی خیلی خیلی بیقرار شده همش گریه میکنه جیغ میزنه تا حالا اینجوری گریه نمی‌کرد 

تعطیلات دکتر متخصص نبود بردمش عمومی گقت حساسیته  ولی چون زیاد شده و خیلی بیقرار شده میترسم

شیر خشک میدی؟

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
من اصلا نمیوونم خارش داره یا نه  ولی خیلی خیلی بیقرار شده همش گریه میکنه جیغ میزنه تا حالا این ...

خارش داره و میسوزه که اونجور بیقراری میکنه. حموم ببرش آرومتر میشه خودتم  اگه شیرش میدی چیزای باطبع سرد بخور که اذیتش نکنه نگران نباش من همه این دورانو تجربه کردم 

خارش داره و میسوزه که اونجور بیقراری میکنه. حموم ببرش آرومتر میشه خودتم  اگه شیرش میدی چیزای با ...

عزیزم میدونی چند وقت طول میکشه؟

تو گرما هم رفتیم بیرون به خاطر اون نیست؟

عزیزم میدونی چند وقت طول میکشه؟ تو گرما هم رفتیم بیرون به خاطر اون نیست؟

من تقریبا دوهفته درگیرش بودم. چن روز اولش سخته بعد کم کم التهابش کم میشه. اشتهاشم کم میشه سعی کن آرومش کنی