2777
2789
عنوان

از دست پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 45 پست

حالا من خودم جلو اونا شال سر میکردم شوهرم میگفت شالو بنداز بابا😑

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟ منظورتو متوجه نشدم

منظورم وضعیت امروزمملکته وقتی به آدم های سن بالامیگی زندگی به سختی میچرخه باورنمیکنن. چون خودشون همه چی دارن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

كمتر برو عزيزم در حدي كه ناراحتي پيش نياد ، اختلاف نظر همه جا هست من خيلي برام جالبه سر موضوعاتي كه هيچ كدومتون نه تصميم گيرنده هستيد نه ميتونيد تغييرش بديد چرا بحث و دعوا ميكنيد ؟؟؟؟؟ مگه با اين حرفها مشكلات حل ميشه ؟؟؟؟ پدر و فرزنديه خودتونو فداي اين حرفها نكنيد . اصلاً به ايشون بگيد شما درست ميگي تموم بشه سر حرفو بذاريد و كشش نديد . من كه جلوي پدرشوهرم راحت بودم از نظر لباس و پوشش تازه دوست داشت آرايش هم بكنم ولي خانواده همسر شما اين مدله ديگه مهمترين بخش زندگي پذيرشه ، با همين شرايط بايد ادامه بدي نميتوني كه باباشو عوض كني .

واقعا اینقدر حالت بد میشه یا شلوغش میکنی

من سالهاس میگرن به گرما دارم.خیلی کم جاهای شلوغ و گرم میرم.تابستونها مجبورم به گردنم و دو طرف پیشونی بوتاکس درمانی کنم تا بتونم تحمل کنم.

عید برای افطار صداشون کردیم،همه چی داشت خوب پیش میرفت یهو برادر شوهر کوچیکه شروع کرد از گرونی گفتن و هزینه‌های بالای تعمیر ماشین،هیچی دوباره جر و بحث شروع شد.یعنی از صبح سر پا بودم و کلی زحمت کشیدم تا بهترین افطاری و شام رو بذارم توو سفره،ولی کلا کوفتم شد،اونا که رفتن به شوهرم گفتم دیگه خانواده‌تو صدا نمیکنم،با این دو دسته‌گی و جر و بحث ها میرینن به زحمتهای آدم.نصفه شب شوهرم برد درمانگاه،آمپول تزریق کردم تا بتونم بخوابم.حالم خیلی بد شد،گند زدن به مهمونی من

اگر ناراحت میشید و اسیب میبینید رفت و امد رو کم و ساعتیش کنید هفته ای 1 ساعت یا ماهی 2 ساعت الی 3 ساعت بستگی ب زندگیتون داره ولی بنظرم قطع نکنید 

و اینکه خدتون اجازه دادید پدرشوهرتون این مسائل رو بهتون تحمیل کنه حتی اگر کدورت پیش میومد چون زمان حلش می‌کرد میتونستید جلوش لاعقل روسری رو بندازید دور گردن یا کلا دربیاورید بندازید دور شونه اتون پنجره رو وا کنید حتی اگر دوباره بستش بشینید باهاش صحبت کنید بگید ک اذیت میشید با این رفتارا ملاحضه اتونو بیشتر بکنه یا به زنش یا زنی ک بیشتر از همه بهش توجه میکنه بگید. واسطه بشع 

ب پسراشم بگید کمتر بحث کنن هروقت شما رفتید بیان باهم بجنگن مگ خونه میدون جنگه پسرا ملاحضه ندارن پیرمرد داشته باشه؟ 

فیلم بزارید تفریحات و اینا ک کمتر ب بحث سیاسی بپردازن

ولی قطع ارتباط کامل نکنید یروز همون پدر برخلاف پسرش پشت شمارو میگیره یا بهتون کمک میکنه پل هاتونو خراب نکنین

Oh baby
چی؟ منظورتو متوجه نشدم

نمیدونم کدوم شهری ولی فکر کن تو شهرای گرم با مانتو روسری باشی کولر نزنن پنجره هم نزارن باز کنی واقعا خفه میشی از گرما. حتی بی حجابم باشی باز نمیشه تحمل کرد. من دو سال پیش که یک روز در میون برقا قطع میشد هر بار حالم بد میشد بخاطر گرما

اگ اهل حجاب میستی پس حتما ی لباس کوتاه یا مانتپ جلو باز و ی زوسری یا شالی ک جلوش بازه پوشیدی پس دیگ ...

من همین تیپی میرم،خدا شاهده تا آخر که اونجام،صد دفعه میچرخم میبینم داره چپ چپ نگام میکنه،یعنی انتظار لباس گشاد و بلند داره

يه راهه ديگه اين كه وقتي گرمه بري توي يكي از اتاقاشون و يكي دو نفرم از اقوام ببري با خودت توي اتاق و براي خودت ريلكس كني و پنجره هم باز كني درم ببند كه نبينه پيرمرده پر حاشيه 😅😅

اگر ناراحت میشید و اسیب میبینید رفت و امد رو کم و ساعتیش کنید هفته ای 1 ساعت یا ماهی 2 ساعت الی 3 سا ...

من خواستم اولش اینکارو کنم،ولی مادرشوهر احمقم،برگشت گفت میتونی پیش پدرشوهرت راحت باشی ولی به هر حال مرده دیگه،یهو هوس میکنه

به جان جفت بچه‌هام عین این جمله‌رو گفت.میدونم پدرشوهرم همچین آدمی نیست ولی این خانم انگار دوست نداره جلوی شوهرش راحت باشیم،شوهرم اومد شالمو جلوی اونا برداره،آخه دید چقدر صورتم قرمزه و گر گرفته.ولی مادرشوهرم یهو برگشت گفت ولش کن وقتی خودش با شال راحته

واقعا این بحث های عقیدتی بحث چرتی هستن چون هیچکدوم از طرفین از عقیده خودشون پایین نمیان پسرا نباید ...

وای گفتی،پدرمون در اومده هفده ساله دارم این بحثهارو میشنوم