2777
2789

به مامان بابام گفتم که احتمالا انجام بدم ولی قطعی نیست حرف دکترا رو گفتم ولی به هیچکس نمیخوام بگم هیچ احدی. حالا موندم انحام بدم بعد بگم که با دارو شد یا برم خونه مامانم بمونم اونام بفهمن. خونه خودم طبقه چهارمه پله هم داره .بگم بهشون اگر قطعی شد.نمیخوام به کسی بگم از طرفی هم از هایپرشدنو این داستانا یکم میترسم میگم‌ باز بالاسرم باشه متوجه میشه و میبرتم دکتر اینا تجربه ندارم اصلا چجوریه

به نظرم به مادرت بگو چون بیش از هرکسی ایشون میتونه ازت مراقبت کنه.مخصوصا که میگی خونه ت طبقه چهارم. 

ولی میتونی به هیچ کس دیگه ای نگی و فقط بین خودت و شوهرت و مادر و پدرت بمونه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

من هفته پیش پانکچر شدم 

مشکل منم دقیقا مثل تو هست خونه طبقه چهارم واسانیور نداریم و به خانواده شوهرم هم نگفتم

بعد از تخمک کشی رفتم پیش مامانم دو روز موندم خوب شده بودم اومدم خونه یه هو شکمم و صورت و دست و پام ورم کرد خودم تنها رفتم پیش دکترم گفت یکم شکمت آب آورده یه سروم وصل کرد روز بعد خوب شدم اصلا سخت نیست اما مشکل من موقع انتقاله که باید دو سه هفته در استراحت باشی و کاری نکنی نمی‌دونم چکار کنم بخاطر خانواده شوهرم که اون مدتی که نباید جایی برم متوجه میشن شوهرم میگه بهشون بگم اما دوست ندارم خیلی پشت سرم حرف میزنند

یادمان باشد خدای ما خدای شدن های کار های نشدنیست🙏 خدایا سیزده ساله منتظرم...کمکم کن