2777
2789
عنوان

حلزون تراپی

274 بازدید | 20 پست

سلام کسی میدونه برای حلزون تراپی از کدام گونه حلزون استفاده میشه. مجوز خاصی برای شروع اینکار لازمه؟ کسی هست تا حالا از حلزون روی پوستش استفاده کرده باشه و اثرمندی دیده باشه؟🙂🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلزون آپاچینا  من پرورش میدم میفروشم .چندبار گذاشتم رو صورتم ولی چندشم میشه🥴

بعد استفاده ,حلزونا چی میشن؟

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
به زندگیشون ادامه میدن😁چون کار خاصی که نمیکنه حلزون به طور معمول وقتی حرکت میکنه کلاژن تولید میکنه ...

میدونم آخه یکی از دوستام گرفته بود بعد استفاده انداخته بود سطل اشغال ..واسع همین پرسیدم 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
آخی😄😄چه دوست باحالی .همونو تو ظرف نگه میداشت میتونست هر روز استفاده کنه

کجاش باحال بوده💔انقدر باش دعوا کردم گفتم استفاده کردی ازش بعد کشتیش😔بالاخره جون داره باید مواظبش بود..الان دیگه می‌دونه جلو من حرفی از  تجاوز به حقوق حیوانات نزنه😂✌️

بیشتر از یه ساله هنوز فقط سرمایه اولیه برگشته و سودی نکردم .😔

منم میخوام اینکار را شروع کنم. از یه خانمی که میخواد حلزوناشو بفروشه میخرم با شرکتی قرارداد نمیبندم. خود خانمه میگه خیلی پر سوده شما جای من بودین چیکار میکردین؟