2777
2789

امشب منو مادرم برای پیاده روی رفتیم بیرون بعد از چند دقیقه اومدیم از جاده رد بشیم من دیدم یه ماشینی داره میاد ولی دور بود منم رد شدم تا منو دید سرعت رو بیشتر کرد بعد منم سریع اومدم کناره جاده یکدفعه پیج خورد سمته من خیلی ترسیدم خیلی بعد من میرفتم عقب ماشین رو همینطوری روم میروند هر لحظه میگفتم الان منو له می‌کنه تاریک بود فقط نوره ماشین رو می‌دیدم ولی وقتی دید خیلی ترسیدم فورا رفت خیابونم خیلی خلوت بود بعدش گریم گرفت با ترس و لرز رفتم خونه ولی بعدش که آروم شدم خیلی عصبی شدم که چرا پلاک ماشین رو برنداشتم 😭😭 اگر برداشته بودم می‌تونستم ازش شکایت کنم دوستان شاید الان بخونین زیاد نترسین ولی اگر جای من بودین داغون میشدین الان خیلی میترسم دیگه از خونه برم بیرون 😭😭😭

توروخدا بگین اگر جای من بودین چکار میکردین ؟؟؟

خدا لعنت کنه هر چی آدم روانیه و مردم آزاره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر بی غیرتش😐منم بودم شک میشدم

بخدا خیلی بد بود خیلی بدجوری ترسیدم یعنی اون لحظه خیابون خلوت هر کاری می‌نوشت بکنه باهامون عوضی بخدا نمی‌خواستم برم بیرون مامانم خیلی اصرار کرد 

تو گفتی من ترسیدم جات بودم سکته کرده بودم 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..