2777
2789

نامزدم خیلیی بهم علاقه داره، اسممو تو دورانی ک رفیق بودیم جلو مادر و خواهرش، با عنوان کردن ی جان اخرش صدام میزد..

یا میگفت نفس / عشقم...

یا یهو جلو مادر و  خواهرش بغلم میکرد..

چندبارم بهش تذکر دادم قبلن ک نمیخوام جلو خانوادت انقدر باهام این مدلی رفتار کنی یا حرف بزنی..

چون حس میکنم خانوادش یکم حسشون نسبت به من برانگیخته شه..البته پدرشوهرم همچین ادمی نیست.. ولی خب مادر و خواهر بیشتر حساسن🤭

چندبارم برای انجام کارش به ابجی کوچیکش دستور میداد،

خواهرشوهرم میگفت خب به عشقت بگو😶

منم گفت خب راس میگه بزار من برم برات انجام بدم..

میگفت نه دلم نمیاد، بعد خواهرش ی حالتی میشد بعد ک خواهرش میرفت، بهش میگفتم نکنننن اینکارووو لطفااا همچین اخلاقی رو نداشته باش..

ولی انگار براش مهم نیست و درک نمیکنه این حرفمو.. ولی من به عنوان ی زن، حس میکنم نبایددجلو خانوادش انقدر به من محبت کنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک به نظرم سرت به جایی خورده

چون همه ارزوی این محبت و دارن

مَثلاً بِیادِ سَرِ قَبِرَمِ اَشِکِ بِریزِهِ.                                  یِهوُ پاشَمِ ازِ تَرِسِ پَشِمِاشِ بِرِیزِهِ.😇😅

کمتر برو خونه شون 

بهش بگو هر چیزی حد و مرزی داره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

از محبت خار ها گل میشود

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

با اینکه مجردم و 17 سالمه به نظرم طرز فکرت درسته مهمه ادم نباید هرچیزی رو جار بزنه چه علاقشو، چه حقوقشو، چه هر چیزی. شاید همسرت منظوری نداره ولی این رفتاراش بعدا موجب اختلاف لین خانوادش و شما میشه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

آره کارش درست نیست

روت حساس میشن و اگه نادون باشن حتی کار به جایی میرسه که سعی کنن بینتون فاصله ایجاد کنن

رک و وستقیم آینده ای که ممکنه بهش برسید براش روشن کن

البته مستقیم نگو خانوادت که گارد بگیره

بگو مردم دیگران

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
من ک به نظرم سرت به جایی خورده چون همه ارزوی این محبت و دارن

خب عزیزم، اینکه محبت میکنه خیلی خوبه، و منم دوس دارم به من محبت کنه، ولییی جلو خانواده اش نه😓 حس میکنم دردسر شه برام بعدا

البته اینکه عشقم بگه یا مثلا اخر اسمت جان صدا بزنه و بهت احترام بزاره خیلی قشنگه چون خانوادش هم اجازه نمیدن به خودشون بهت بی احترامی کنن

ولی اینکه با خواهرش همچین برخوردی داشته باشه و اینا اختلتف میاره

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)