2777
2789

چرا هیچوقت دنبال ریشه اصلیش نیستین

خانمایی که متاهلن و فرزند دارن باید جوری بچرو تربیت کنن که چه پسر چه دختر دنبال کمال باشن تو زندگیشون نه هوا و هوس

تا کی میخواین بگین بپوشون نکن نپوش زشته فلانه 

حیف که زندگی خیلیا داره همینطوری پوچ میگذره و دائم ورد زبونشونه شوهرم دید میزنه هیزه اینم شد زندگی اخه

اینقدر دیدم خانم و آقا به حدی شخصیت ازشون میباره که عشق میکنی روابطشونو میبینی نه مردی به چشم خانم میاد نه خانمی به چشم آقا از بس خانوادگی با فرهنگ ک فرهیختن همه چی ریشه در تربیت داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کشورای خارجی رو ببین آمار تجا وز جن سی، هم جنس بازی، رابطه با حیوانات،  از هم پاشیدگی خانواده....یعنی اصلا چیزی به اسم خانواده نموده ،طلاق ،ازدواج سفید.....خیلی وقته که دارن افکارشون رو به ما هم انتقال میدن و توی جامعه ی ما هم داره اینا به وجود میاد

در کمال ناباوری منم داشتم تایپ میکردم😂

بله مشکل درتربیت ماست مردها و پسرهامون بد بار اومدن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ما گونی بپوشیم تا آقایون راحت باشن؟؟

معلومه که نع

الان خودم بشخصه بیرون که میرم همه جور آدم میبینم

بعضیا هستن مانتویی ..مانتو رنگ و شاد و شیک و خوشبو

ولی سنگین و باادب

بعضیا هم الکی یه پارچه انداختن میگن مانتو جلوباز ولی همه حرفی تو مترو میزنن ببخشید حتی از مسائل ج.ن.س.ی جلو مردا

بنظرتون این دوتا باهم فرق ندارن

مردا به طور ذاتی و غریضی با چشم تحریک میشن و این قابل انکار نیست حالا بعضی مردا به روی خودشون میارن بعضیا نمیارن ولی حتمااا آثارشو تو زندگی نشون میده . اصلا مرد اینطور آفریده شده