2777
2789

پیام همکلاسیمه 

عذرخواهی کردم هم به خاطر این بود که توی افطاری دانشگاه برام چایی آورده بود

منظورش از پیام آخر چیه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنویس تا راحتی از نظر شما چی باشه!!  حدش رو همون اول بهش گوشزد کن نخواد حرف نامربوط بزنه

منظورش دوستی در حد همکلاسی یا نه

چیز دیگه

منظورش دوستی در حد همکلاسی یا نه چیز دیگه

دو حالت بیشتر نداره. یا طرف لاشیه یا فرصت میخواد برا اشنایی.

شناختی که تا الان ازش داشتی چی میگه؟

و اینکه در نهایت چیزی عوض نمیشه. خیلی سنگین خداحافظی کن. چیز مهمی باشه باید جدی بگه.

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

و اینکه پستای خانم گرانبها رو حتمااااا بخون. توی این جور چیزا یه متن بزرگی نوشتن که خیلی میتونه کمک کنه.

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

عزیزم انقدر عذاب وجدانی نباش خواهش میکنم 

کافی بود فقط ازش تشکر کنی  که برات چایی آورده

درباره سوالت هم اینکه ایشون داره نظرش درباره چهره ات رو میگه و داره به زبون میاره که باهم دوست باشید و بقول یکی از دوستان تو همین کامنت ها حواست باشه که راحت بودن برای هرکسی فرق داره

@دختر_گرانبها  

عزیزم انقدر عذاب وجدانی نباش خواهش میکنم  کافی بود فقط ازش تشکر کنی  که برات چایی آورده ...

آخه جلوی اساتید و همه ی بچه ها آورد من خیلی خجالت کشیدم. حس کردم براش زشت شد