2777
2789

خیلی بهم قول موندن داده بود بهم گفته بود اگه بابات بگه نه هزار بار میام خواستگاریت تا پدر مادرت قبول کنن اومد خواستگاری خانواده اش زیاد راضی نبودن تو خواستگاریم اصلا پدر مادرش حرف نزدن فقط خودش حرف زد بعد مادرش سریع در اومده درباره مهریه حرف میزنه هنوز جلسه اول خواستگاری صد تا داستان درباره مهریه گفت که مهریه بده دخترا الان مهریه هاشونو میزارن اجرا شیرینی زندگی رو از بین می‌بره کل داستان سر هم کرد هی تو گوش خانواده ام میخوند خلاصه پدر مادرم گفتن نه خانواده اش حمایتش نمی کنن راضی نیستن فردا تو زندگی اذیت میشی چون مجبور بودم برم تو غربت زندگی کنم برا دو شهر مختلف بودیم پدرم گفت نه ولی اصلا محکم نبود اگه اونا یکم بیشتر نرم تر برخورد میکردن قبول میکردن خانواده ام مثلا اونا چند تا خونه داشتن ولی گفته بودن پسرمون به ما ربطی نداره بره اجاره بشینه اگه هم میخواد بیاد تو یکی از خونه های ما بشینه باید خرج ما رو هم بده در حالی که نه تا خونه داشتن چون تو کار ساختمون سازی بودن خیلی هم پولدار بودن خلاصه همه چی بهم خورد و کلی حسرت موند رو دل من 

عزیزم واژه عشق خیلی مقدسه اونو به هرکسی نسبت نده🤗

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ادم به صلاحت نبوده و تموم شده رفته. 

تمرکزت رو بذار روی زندگیت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به راحتی  عزیزم این دوره زمونه مادر به بچش رحم نمیکنه  از غریبه چه انتظاری داری  ف ...

پدر مادرمم همینو می گفتن می گفتن تو غربت به دادت نمی رسن می‌ترسیم تنها باشی اونا هم ثابت کردن همین طورن

خونوادت کاملا حق دارن به حرفشون گوش کن چون بعدا خیلی بیشتر ناراحت میشی تزدواج شهر دیگه خیلی بده کاش ...

اره خیلی میترسیدن ولی کلی ضربه خوردم بخدا این هفت ماه که از جداییم گذشته اعتماد به نفسم اومده صفر صفر از جز جز صورت خودم بدم میاد احساس زشتی و کمبود دارم 

پدر مادرمم همینو می گفتن می گفتن تو غربت به دادت نمی رسن می‌ترسیم تنها باشی اونا هم ثابت کردن همین ط ...

اره زیاد ناراحت نباش 

منم دوسال با یکی بودم بعد اینهمه ادعای عاشقی کردن گذاشت رفت کلا  اماده هر عملی از هرکسی باش 

دوره سوگشو بگذرونی حالت خوب میشه 

توکلت علی الله

کاربری دست یه نفره. 
اره خیلی میترسیدن ولی کلی ضربه خوردم بخدا این هفت ماه که از جداییم گذشته اعتماد به نفسم اومده صفر صف ...

نباید اعتماد به نفستو به کسی وابسته کنی تو باید خودتو دوست داشته باشی آدما میان و میرن بعدشم کسی که واقعا بخوادت خونوادشو مجبور میکنه تو جمع احترام بزارن به خاطر پسرشون اینا واقعا به دردت نمیخوردن خداروشکر کن

نباید اعتماد به نفستو به کسی وابسته کنی تو باید خودتو دوست داشته باشی آدما میان و میرن بعدشم کسی که ...

نه اصلا منو نمی خواست چون به شدت رو پدر مادرش حساس بود یادمه انقدر به مادرش رو می داد که مادرش میومد پیام های خصوصی ما رو میخوند 

اگه واقعا دوست داشت این کار را میکرد

جوابت پیش یک متخصصه روانشناسه

را حلت هم همینطور خواستی

یکی واقعا حرفه ای میشناسم که میتونه کمکت کنه خواستی بگو صبح بهت معرفی کنم توی تاپیک