2777
2789
عنوان

واقعا به چشم مرگ دیدم

175 بازدید | 13 پست

همین شب داشتیم برمیگشتیم شهر تو جاده بودیم 

یه سگ اومد جلو ماشین 

راننده دیدش و پیچید ۳ دور کامل ماشین پیچید و راننده خداروشکر خدارو صد هزار مرتبه شکر واقعاااا شکرررر رو فرمون مسلط بود و ماشین بعد سه دور پیچوند تو خاکی 

من اون لحظه نیمه خواب بودم تنها چیزی که فهمیدم جیغ مادرم قربونششش برم بود که فقط دستشو دور دست خودم پیچیدم تو خواب و ...وای وای یه لحظه واقعا تمام زندگیم جلو چشمم رف و و از زندگیم بریدم خدا برا کسی نخواد واقعا نخوادددد واییییییییییی الاان به شدت تو شوک تو لحظه تنها چیزی که فقط گفتم برا آخرین بار گفتم خدا همین 

واقعا کار خدا بود واقعا حتما برید صدقه بدین اول ماه  

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🌹🤲🏽

منم چند وقت پیش نزدیک بود تو اتوبان تصادف کنم قشنگ متوجه حس اون لحظه ات هستم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

ماشین خودتون بود ؟؟خدا را شکر که چیزیتون نشده ماهم یکبار تو مسیر بودیم ماشین جلویی همین اتفاق براش افتاد خدا را شکر سریع تونست جمع کنه ماشین را وگرنه اون چپ میکرد ماهم بهش می‌زدیم الان یاد اون لحظه افتادم چقدر قلبم درد گرفت اون لحظه حالم واقعا بد شد 

عزیزم🌹🤲🏽 منم چند وقت پیش نزدیک بود تو اتوبان تصادف کنم قشنگ متوجه حس اون لحظه ات هستم

وای وای واقعا یه لحطه بریدم از زندگیم اینقد که بقیه جیغ زدن منم نیمه خواب فقط پیش خودم گفتم یه لحظه مردیم خدا نکرده واقعاااا

ماشین خودتون بود ؟؟خدا را شکر که چیزیتون نشده ماهم یکبار تو مسیر بودیم ماشین جلویی همین اتفاق براش ا ...

بله از خودمون بود خداروشکر راننده جمع کرد سریع 😭وای واییی هنوز تو شوکم واقعا قلبم درد میگیره هنوز

سلام عزیزم خدا رو شکر که بخیر گذشته و سالم هستین😘 

شاید منو یادتون نباشه ولی یهو یادتون افتادم اومدم تاپیکتون رو دیدم بازم خدارو صدهزار مرتبه شکر 🙏💖  

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم خدا رو شکر که بخیر گذشته و سالم هستین😘  شاید منو یادتون نباشه ولی یهو یادتون افتاد ...

💗🥺سلام عزیزم دلمممم 

وای مگه میشه یادم نباشه 🌹🥲 دلتنگتون بودممم واقعاااا

ممنون عزیزم محتاجیم به دعا 💗🌹😀

💗🥺سلام عزیزم دلمممم  وای مگه میشه یادم نباشه 🌹🥲 دلتنگتون بودممم واقعاااا ممنون عزیزم محتا ...

سلام لطف دارین عزیزم خیلی ممنونم ♥️😍 

ان شاالله در کنار عزیزانتون سلامت و شاد باشید گلم 🙏💖 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام لطف دارین عزیزم خیلی ممنونم ♥️😍  ان شاالله در کنار عزیزانتون سلامت و شاد باشید گلم 🙏💖& ...

💗💗خیلی ممنونم ازت بابت دعات گلم

انشااله شما و خانواده هم سالم و شاد باشین در کنار هم 🌹🌹

واقعا دیشب خدا رحم کرد واقعا 🫂