هر نوع بد دهنی میکنه ب شوخی الان سر اینکه میخاستم از گوشی قبلیم شماره وردارم داداشم منو زد و دعوامون شد ی دیقه بلت نشد زیرشون بگردم بعد بابام عین این چی بگم اشکام همینجوری میریزه یهو قاطی کرد داد بلند فحش های رکیک ک چرا صبر نکردی برسیم خونه فلان هرچی از دهنش در اومد گفت تو سبکی شوهر نکردی و اینا من زیاد اخلاقم جالب نیس یکم زود رنجم بعد بابام میگ هرچی خواستی خریدم ۲۳ و نیم چن روز پیش گوشیمو خرید طلا دارم کمبود مالی ندارم ولی پول خوشبختی نمیاره بخدا . الان من بیشتر اوقات با ماشین های مختلف میرسونه باشگاه داداشم منو همشونم تروتمیز مدل خوب اما ی چشم اشکه یکی خون بهم آزادی نمیدن نمیزارن هیجا برم مامانم بدتر طرفداری شوهرش میکنه خون منو کردن شیشه میگم با دوستام برم کافه جایی میگن تو دنبال ج ن ده شدنی من ب اینا چیبگم خودمم چادری تاحالا دوست پسر نداشتم اصلا دلم خیلی گرفته الان دارم از مسافرت برمیگردم کلی گریه کردم بابام تف کرد تو صورتم سر هیچی هیچوقت نمیبخشمش اونقدر رو صورتمو دستام چنگ انداختم ک نگو اجازه مستقل شدن و درسم ندارم نگین فلان شو چون بابام پارانوئید داره شدیدا شکاک و بد دله نمیدونم چیکار کنم پرسیدم دختر خالم همش حسرت داشته های منو داره نمیدونه دلم خونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن متاسفانه قیافه اینام بد نیس بخدا آدم بدی نیستم اما شانس نیاوردم مردمم میگن وای چقدر فلانی خوشبخته ...
نمیشه چادر نپوشی؟ بیشتر به چشم میای اونوقت .فقط معیارهای ازدواجت رو نادیده نگیری ها فوقش چند وقت بیشتر اخلاق پدرت رو مجبور میشی تحمل کنه ولی ازدواج یه عمره
شکشته هی تیکه هاشو جم میکنیم دوباره روز از نو روزی از نو میگه تو هدم لجنی هستی ک کسی نگرفتت!
عزیزم نمیتونم راهنماییت کنم،چون وجدانم نمیذاره بگم با پدرت فلان رفتار رو بکن یا هر چی...فقط از خدا میخوام مردی نصیبت کنه ک تمام تلخی هات جبران بشه و طعم خوشبختی و عشق رو بچشی