ثریا12 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/03 تعداد پست: 580 عنوان باقالی رو چجوری فریز کنم؟ 107 بازدید | 30 پست میخوام واسه باقالی پلو و ... باقالی فریز کنم باید اب پزش کنم؟ خوردش کنم؟ کلا بگید چیکار کنم 1395/02/04 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 از دو تا پوست درش بیار و فریز کن دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
bestlady عضویت: 1394/05/25 تعداد پست: 20869 عزیزم نباید ابپزش کنی..باید از وسط نصفش کنی از پوست در بیاری و فریز کنی.
Zaribala عضویت: 1395/02/01 تعداد پست: 3167 از وسط نصف کن و پوسنشو بکن،بریز تو کیسه،بذار توی یه ظرف پلاستیکی
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 عزیزم مگه باقالی رو خرد میکنن؟؟؟ دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ثریا12 مدیر استارتر عضویت: 1394/08/03 تعداد پست: 580 اها گفتم شاید ده دقیقه جوش بخوره بعد فریزش کنم خوبه
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 نه خانمی نیازی نیست دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 من از اولی که آب واسه پلو میذارم باقالی رو هم میریزم داخلش خیلی نرم میشه وقتی پلو پخته بشه دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 نوش جان دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 اگر نشوری بهتره چون بعد باید بذاری آبش بره بعد فریز کنی من موقع استفاده میشورم دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102988 از وس چهار قسمتش کن پوستشو دربیار بعد بشور بسته بندی کن بعد فریزر کن . موقع پخت هم 10 دقیقه ای پخته میشه الحمدلله رب العالمین ...