2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 60 پست
شما هم مثل من حساسی ، نمیتونم تحمل کنم دو مدل بشه ظرفی که سر سفره میارم یا گیج بشم ندونم چجوری غذا ب ...

اره واقعا منم بدم میاد ظرف دسر و سالاد و اینا ی شکل دیگه باشه 

اگه تا الانم بفکر نبودم بخاطر اینه که این چند سال با مادرشوهر زندگی میکردم هنوز از وسایل خودم استفاده نکردم الان که میخوام برم خونه ی خودم افتادم به فکرش 

قربونت  تو اینستا یا گوگل بگرد فروشگاهی پیج یا سایت داشته باشه پیدا کن سفارش بدی تو با سلام ه ...

گشتم ی چند مدل دیدم از اینا که خیلی شلوغ و گل گلی ان دوست نداشتم 

گفتن مسئولیت باربری هم با خودتونه دیگه ترسیدم چون کلمن گرفتم ی بار شکست فقط پولمو هدر دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گشتم ی چند مدل دیدم از اینا که خیلی شلوغ و گل گلی ان دوست نداشتم  گفتن مسئولیت باربری هم با خو ...

سفید دور طلاییش هم هست

اره خوب ممکنه تو راه یکی دوتا دونه اش بشکنه اگه خیلی فشرده بذارن 

کدوم شهر هستین؟ 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سفید دور طلاییش هم هست اره خوب ممکنه تو راه یکی دوتا دونه اش بشکنه اگه خیلی فشرده بذارن  کدوم ...

اره خودمم تو فکر همین دور طلایی هام تقریبا همه تیکه هاش هست میشه ستشون کرد اردو خوری و این چیزا هم میشه روش خرید 

شهرکردم عزیزم 

اره خودمم تو فکر همین دور طلایی هام تقریبا همه تیکه هاش هست میشه ستشون کرد اردو خوری و این چیزا هم م ...

خیلی شیکه باسلیقه ای 

یه سوال میپرسم‌اگه دوست داشتی جواب بده 

چطوری قبول کردی با مادرشوهرت زندگی کنین اونم این همه سال ؟ سخت نبود؟ اذیت نشدی ؟ 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
خیلی شیکه باسلیقه ای  یه سوال میپرسم‌اگه دوست داشتی جواب بده  چطوری قبول کردی با مادرشوه ...

ممنون عزیزم 

چون ازدواجم سنتی بود متاسفانه مادرشوهرمم عمم هست 

مشکل پیش میاد دیگه ولی زیاد اهل دخالت و اینا نیستن 

انشاالله دیگه امسال مستقل میشیم 

ممنون عزیزم  چون ازدواجم سنتی بود متاسفانه مادرشوهرمم عمم هست  مشکل پیش میاد دیگه ولی زی ...

خوشبخت باشی 

من خیلی سخت گیرم 

شما مشخصه اخلاقت خوبه خودت خوبی که تعریفشون میکنی 

انشالله زودتر مستقل شین 🌷

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
خوشبخت باشی  من خیلی سخت گیرم  شما مشخصه اخلاقت خوبه خودت خوبی که تعریفشون میکنی  ...

ممنون عزیزم همچنین شما 🌹

خب شرایط بعضی وقتا به خواسته هامون غلبه میکنه ولی بنظرم شما کار خوبی میکنی هرچی دورتر بهتر 

ممنون عزیزم همچنین شما 🌹  خب شرایط بعضی وقتا به خواسته هامون غلبه میکنه ولی بنظرم شما کار خوب ...

من مجردم الان انقدر سخت میگیرم برای ازدواج 

مامانم میگه پرتوقعی یا میگه خیلی حساسی همه حرفای طرف مقابل و خانواده اش تحلیل میکنی بهت برمیخوره 

نمیدونم اخرش قسمتن چی‌بشه 

ولی واقعا پرتوقع نیستم ،ادم حداقل احترام برای خودش بذاره 

هرچی تا حالا ادم دیدم هرکی سختگیر بود بیشتر احترامش کردن هرکی ساده گرفت اذیتش کردن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
من مجردم الان انقدر سخت میگیرم برای ازدواج  مامانم میگه پرتوقعی یا میگه خیلی حساسی همه ح ...

اتفاقا کار خوبی میکنی تو این زمونه باید زرنگ و با سیاست باشی 

خیلی ها قدر خوبی رو نمیدونن ، برعکس جواب ادمو میدن 

انشاالله هرچی دوست داری برات پیش بیاد و خوشبخت بشی