2777
2789
عنوان

بنظرتون چطور میشه این ادم رو بخشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
بگه هرکاری میکنم ک برگردی و التماس کنه ول کن نباشه چیکارش کنم به گریه افتاده حتی  میخوام عذ ...

نه به عذاب دادنش فکر نکن، به خوب کردن زندگی خودت فکر کن اصلا حتی یه دقیقه نزار که به اون فکر کنی

مطمئن باش یجایی تقاص کاراشو پس میده 

تو واسه ارامش خودت بکش بیرون

نه به عذاب دادنش فکر نکن، به خوب کردن زندگی خودت فکر کن اصلا حتی یه دقیقه نزار که به اون فکر کنی مط ...

میخام توسط خودم تقاصشو پس بده اون حسی ک ب من داده رو بگیره دلم خنک شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام توسط خودم تقاصشو پس بده اون حسی ک ب من داده رو بگیره دلم خنک شه 

میدونم خیلی عذاب کشیدی و در حقت بدی کرده ولی مطمئن باش اونطوری که فکر میکنی سبک نمیشی، خود اونم وقتی ببینه تو و بقیه رو از دست داده و الان تو رفتی با یکی دیگه عذاب میکشه خود به خود 

تو تا الان کلی از وقتتو انرژیتو زندگیتو صرف این ادم اشتباهی کردی الان دیگه چه ارزشی واست داره که بازم بخوای وقتتو صرف انتقام ازش کنی 

همین که ببینه تو خوشحالی، تو نشکستی، بجاش اون شکسته عذاب بهش میده.

این ادم زندگیتو خراب کرد الان تو بیشتر از همه به خودت بدهکاری، بخاطر وقتی که میتونستی صرف خودت کنی ولی صرف اون کردی، الان خیلی فرصت خوبیه که بشینی خودتو بغل کنی و فکر کنی برای بهتر شدن زندگی خودت چکار میتونی بکنی و چقدر خوبه که این ادم از زندگیت گم شد

باز بشین فکر کن ببین هنوزم نظرت رو انتقام هست؟

خودش بیاد التماس و بگه همه کار میکنم برگزده چی چیکارش کنم

اگه انقد دوسش داری ک میخای ببخشیش امتحانش کن اول اینکه حق طلاق رو بگو مال خودته و دوم مهریه 1300 سکه!(اگه مردونگی نشون داد تو محضر مهریه رو به چند شاخه گل تبدیل کنید!)

میدونم خیلی عذاب کشیدی و در حقت بدی کرده ولی مطمئن باش اونطوری که فکر میکنی سبک نمیشی، خود اونم وقتی ...

همین که ب این فکر باشه ک منو از دست داده و ناراحت باشه واسم کافیه 

میدونم خیلی عذاب کشیدی و در حقت بدی کرده ولی مطمئن باش اونطوری که فکر میکنی سبک نمیشی، خود اونم وقتی ...

همین که ب این فکر باشه ک منو از دست داده و ناراحت باشه واسم کافیه