2777
2789

اگه کسی باشه و بهم کمک کنه و یاد بده بهم ممنونش میشم حالا بدون هیچی و مجانی هم نه باهم صحبت میکنیم راجبش اگه کسی باشه وقتش و داشته باشه منم میتونم هزینه پرداخت کنم 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زنجانیم سوال داری بپرس

سئوال که زیاد دارم البته خودم یه مقداری بلدم مثلا خیلی از کلمه هارو میدونم به ترکی چی میشه ولی نمیتونم جمله بسازم و صحبت کنم تو تلفظ کلمات هم یکم مشکل دارم ...شما وقت دارین بهم یاد بدین مثله کلاس زبان منم هزینه پرداخت کنم ؟

اگه به خوای  عضای خانواده رو بگی من جواب میدم👇

بزرگ :بویوک

مادر:آنا/نَنَه / آبا

پدر:آتا/ قاخا(این خ یجایی توی گلو تلفض میکنیم صدای شبیه به ق و خ می ده که قخخخ)

مادر بزرگ و پدر بزگ : بویوک آنا و بویوک آتا

خواهر :باجی

برادر:کارداش 

داش:سنگ 

عمه :عَمَه

عمو:عَمی

خاله:خالا

دایی :دایی 

پسر :اوغلان

دختر:قز

پسر خاله :خلااوقلو

دختر عمو:عَمَه قزی 

جمله : مامان بزرگ و بابا بزرگم دیروز رفتن خونه ی عمه ی من  خواهرم و داداشم شلوغ کرد مامانم اعصبانی شود  با سنگ داداشم و زد دختر عمه ی من ترسید .

ترکی این جمله : بویوک انامنان بویوک آتا دونن کتدیلَر عمَمَین اویونه منیم باجیم ده ده یاندیردی ننم حیسلندیی داشی کوتدو علینه کارداشیمی وردی منیم عمه قرمز سشدی شالوارینه 🤣🤣🤣🤣

لحجه ی ترکی زنجانی بود اگه اشتباهی چیزی نوشتم ببخشید  بعضی از کلمات معادل و پیدا نکردم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اگه به خوای عضای خانواده رو بگی من جواب میدم👇بزرگ :بویوکمادر:آنا/نَنَه / آباپدر:آتا/ قاخا(این خ یج ...

عاشقانشو بخوای بگی 

مَن سَنی چوخ ایستیرم یا میتونی بگی ایستییَم

میشه من تورو خیلی دوست دارم 

سَن چوخ گوزل سَن چوخ قَشکسَن

تو خیلی قشنگی تو خیلی قشنگی 

یاشا اولان منیم آییم  زنده باشی ماه 

گوزل اولدوزوم سن قز 

ستاره ی فشنگ منی دختر

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘