2777
2789
عنوان

امیکرون گرفتم سرم زدم بابام میگه الهی بمیرین همتون:)

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 33 پست
عادیه من سر نامزدیم داداشم مثل حیوون درنده زد منو همه جام کبود و خورد شد بابام برگشته بود می‌گفت کا ...

هعی خدا..

نمیدونم واقعا..فقط ارزو دارم یه بلایی سرش بیاد هرروزش عذاب باشه

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراااا عزیزم 

چون نامزدم عشقم بود

اکثرا مخالف بودن مثل روانی ها باهام برخورد کردن 

خواستم برم بیمارستان بعد شکایت کنم از داداشم مامانم با قسم و قرآن نذاشت نامزدمم گفت یبار دیگه دست بلند کنید روش هیچ حرمتی نمیمونه بین مون 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
چون نامزدم عشقم بود اکثرا مخالف بودن مثل روانی ها باهام برخورد کردن  خواستم برم بیمارستان بعد ...

الهی عزیزم 

باز دم نامزدت گرم پشتت بوده

ان شاءالله که روزبه روز عاشق تر و خوشبخت تر بشید قشنگم😍

مرسی خداجونم❤
دقیقا بچس اخه فقط این نیست داره با این کاراش گند میزنه به زندگیمون

میدونم سخته پدرم آدم اینطوری باشه ولی همه اینا میگذره بعدا میفهمی همه زندگیت پدرت نیس و باید هرجور شده برای خودت زندگی کنی خودم تجربه کردم اینارو الان تقریبا خوشحالم 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

وای علایمت چیه من امروز روز ۲۰امه هنوز علاایم دارم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
هعی خدا.. نمیدونم واقعا..فقط ارزو دارم یه بلایی سرش بیاد هرروزش عذاب باشه

من این دعا رو نمیکنم ولی کاش خدا مارو هم دوست داشت از سر شب فقط گریه میکنم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
الهی عزیزم  باز دم نامزدت گرم پشتت بوده ان شاءالله که روزبه روز عاشق تر و خوشبخت تر بشید قشنگ ...

فداتشم ممنون ان‌شاءالله خدا کنه پول اجاره خونه جور شه یه دیقه م پیششون نمیمونم بعد میگفتن میری شهر غریب دیگه مارو نمی‌بینی صد سال سیاه نمی‌خوام ببینم از بچگی دوس‌داشتم و دارم از خونوادم و شهرم دور باشم 

الهی عزیزم  باز دم نامزدت گرم پشتت بوده ان شاءالله که روزبه روز عاشق تر و خوشبخت تر بشید قشنگ ...

باهمین حرکات فردا اون نامزدم میشه 3 متر زبون الان وکیل مدافع است فردا میگه اون داداشت اون بابات... میگم نمیدونم چرا تو ایران اینجوری دست راحت رو زن میاد پایین

میدونم سخته پدرم آدم اینطوری باشه ولی همه اینا میگذره بعدا میفهمی همه زندگیت پدرت نیس و باید هرجور ش ...

اره..ببین اصلا دیگه ادم حسابش نمیکنم و با رفتار و حرفاش ناراحت نمیشم،ولی سرکارم نمیره مرتیکه صب تا شب ت  خونس

فداتشم ممنون ان‌شاءالله خدا کنه پول اجاره خونه جور شه یه دیقه م پیششون نمیمونم بعد میگفتن میری شهر غ ...

ان شاءالله به حق علی هر چی زودتر جور بشه 

خدا بزرگه عزیزم نگران نباش

مرسی خداجونم❤
ان شاءالله به حق علی هر چی زودتر جور بشه  خدا بزرگه عزیزم نگران نباش

قربونت برم خیلی ممنون ان‌شاءالله 🥺🫂♥️

وای علایمت چیه من امروز روز ۲۰امه هنوز علاایم دارم

علائمم زیاده،ببین دکتر به من گفت اگه بو و مزه حس نمیکنی قدرصد امیکرونه حتی اگ تست امیکرونت منفی دربیاد