ما عقدیم دیشب منو برد خونشون تا رسیدیم زنگ زد دوستاش که باهاشون بره بیرون البته چون خواب بود یکی و اون یکی نمیتونست نرفت کنسل شد.از صبح که بیدار شد سرش تو گوشی مشغول فیلم دیدن منم کنارش نشسته بودم براش چایی اینا بردم ولی دریغ از اینکه یبار سرشو از تو گوشی ورداره غذا درست کردم ظرفارو شستم همچنان سرش تو گوشی بعدم که رفت بیرون تا دوساعت برگشتنی هم اومد ناهار خورد و به اصرار مامانش رفتیم عروسی درصورتیکه نمیخواست که منو ببره و با رفیقاش دوسداشت بره.برگشتنی هم گفت امشبو اینجا بمون امروز میدونم کم توجهی کردم بهت میخوام جبران کنم برو با مامانم عروسی تا نصف شب عروسیه 😐منم گفتم میخوای بری پیش دوستات ؟ همینجوری میخواستی جبران کنی پس منو برگردون خونمون
بعدش همش دنبال بحث بود میگه تو همیشه اینارو میگی هر وقت میای بسه دیگه و فلان منم هیچ حرفی نزدم بهش گفتم من فقط توجه خواستم با عصبانیت منو برگردوندن خونه اخرشم بوسید رفت
تو عقد شوهرمکم توجه نبود اصلا بعد اوایل ازدواجه ادم شور و شوق داره الان اینجوریه بعد چی من ۶ ساله ازدواج کردم من ادمخیلی احساسی و زود رنجی هستم ولی شوهرم یکم خشکه دبگه عادت کردم اخلاقشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی گلم به نظرم یه زره به ادامه این رابطه فکر کن یا یه تصمیم درست بگیر یا با تهدید و خلاصه قهر و اینا مکشلشو حل کن ابن الان اینجوری بعد عروسی دیکع نمیتونی کنترلش کنی
این از الان اینه ببین بعدش چی میشه 😕 شوهره من نامزد بودیم فقط بمن توجه میکرد الان سررررد سررررد یعنی قششششنگ حس میکنم اون کارارو میکرد تا خرش از پل بگذره بچه که اومد عوض شد
من venoos سابقم ، با mahstii96 اشتبام نگیرید ، صفحشو داده بمن
سرش داخل گوشیه منم خوابم میبره چون پسرم گوشی منو میبره رفیق بازیش سعی کن کم کنی
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
ساده نباش الان بوست کرد فردا یدونه میخوابونه تو گوشت بعد میره البته من تجربه خودمو میگم همه اینا جلو ...
من شوهرم اوایل ازدواج خیلی رفیق باز بود منو میذاشت تنها خونه میرفت حتی نت نداشتم چقد گریه و دعواکردم
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
بنظر من اگه پدره دارایی داری که حرفش برو داره ، خانواده شوهرت از پدرت حساب میبرن نمیتونن رو حرفش حرف بزنن .. اینجور دخترا از این خانواده ها اکثرا شوهرشون جلو زنه لال مونی میگیره اما اگه ساده ای ، احساسی هستی وابسته هستی خانواده شوهرت چند پله از شما بالاتر باشن به مرور میشه عذاب ، من شوهرم الان هرروز سرکوفت میزنه کسی که یروزی وقتی منو میدید تند تند دستمو بوس میکرد الان شده دیواااااااار
من venoos سابقم ، با mahstii96 اشتبام نگیرید ، صفحشو داده بمن