2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه اشتباهم چی بووووددد

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
منم دعا میکنم برات انشالله بزودی خدا یه نی نی خوشگل بهت بده  چطور دعاهای خوب رو واسش تایپ نمیز ...

ممنون عزیزم

انقدر عاشق بچه ام که وقتی اینا رو خوندم از ذوق مردم🥲💞

امیدوارم هرکس بچه داره فرزندش سالم و صالح و زیبا بار بیاد و هرکی نداره خدا یکی از بهترین بنده هاشو بهش بده

🌹🤞

آروم شدممم

ایناش:

از کدوم حرفم ناراحت شدین

اگه ناراحت شدی میتونی بهم بگی اشتباه فکر میکنم تا درک کنم نه این که نفرین کنی

اما من بازم معذرت میخوام عزیزم

با وجود سختیا، امیدوارم بچه تو به بهترین شکل پرورش بدی🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر ب خودتون سخت میگیرین من می بینم ب بحث میکشه میگم باشه شما راست میگی تو این محیط چرا با کسی بحث ...

اخه تازه زایمان کرده بود و من فکر میکردم چون تو شرایط سختیه نکنه دعاش بگیره

ممنون عزیزم انقدر عاشق بچه ام که وقتی اینا رو خوندم از ذوق مردم🥲💞 امیدوارم هرکس بچه داره فرزندش ...

آره عزیزم اصلا هم لازم نيست ازش معذرت خواهی کنی 😐بخدا بارها خیلی ها قلبمو شکستن ازم معذرت نخواستند تو فقط بخاطر اینکه نظرتو گفتی قرار نیست معذرت خواهی کنی 

چقدر بدجنسه خدا بهش بچه داده بعد واسه یکی دیگه دعا میکنه 😐خوب بعضیا خدا نشدن واسه دیگران تصميم های لحظه ای میگرفتن

آروم شدممم ایناش: از کدوم حرفم ناراحت شدین اگه ناراحت شدی میتونی بهم بگی اشتباه فکر میکنم تا د ...

وایییی خدای من چقد پیامت قشنگ بهتون افتخار میکنم خیلی خوب گفتید ولی اصلا انتظار برخورد خوبی نداشته باشید نه تنها از ایشون بلکه از همه شما فقط مسولیت رفتار و گفتار خود رو به عهده داریدتا میتونید انرژی خوب بفرستید. و خودتون هم اون انرژی رو دریافت میکنید اگه برخورد بدی کردم بگذرید بعدش حالتون یه آرامش خاصی داره

هیچ کس ب اندازه من تو شرایط سخت قرار نگرفته اگه دعایی من پشت کسانی ک منو ب عمد اذیت کرده گرفت شما که منظوری نداشتی فقط کنترلت از دست دادی هم خواهم گرفت بی خیال با هیچ کس بحث نکن مغز تو ارز‌ش این ناراحتی بعدش نداره

بلره اون شرایطش بد بود من نباید کل کل میکردم

شرایط اونو شما خبر نداشتی 

بعدم شرایطش بده استراحت کنه نه که تو مجازی  سر بقیه ناراحتیشو خالی کنه 

بعدم  مجازی دقیقا برا بحث و کل کله 

وایییی خدای من چقد پیامت قشنگ بهتون افتخار میکنم خیلی خوب گفتید ولی اصلا انتظار برخورد خوبی نداشته ب ...

دقیقا اصلا توقعی ندارم

واقعا اگه شما بهم پیشنهاد  نمی‌دادین که برم معذرت خواهی کنم ب ذهنمم نمی‌رسید ازبس ناراحت بودم ک دل زائو و یکی دیگه ک بارداره ممکنه شکونده باشم

همش گفتم خوب شد تاپیک زدم