2777
2789
عنوان

سلام

324 بازدید | 24 پست

خواهشا کسی بوده دراوج ناامیدی اتفاق خوبی براش افتاده باشه،؟

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خدا همیشه مواظبمون هست مثلاً دراوج بی پولی وبی کاری خدا یه شغل خوب سرراهم گذاشت خداروهزارمرتبه ش ...

الهی شکر😭😭😭احساس میکنم خدا ولم کرده

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
یکیشو بگین

چند سال پیش در به در دنبال وام بودم یهویی یپولی اومد تو حسابم بعد یکی از دوستام زنگ زد گفت طلبت فلانی داده (۴ سال قبلش یبابایی پولم خورد ۵ میلیون و نتونستم ثابت کنم) من ۲۰ بدهی داشتم سال ۹۵ و ۳ روز بعدش ۱۰ میلیون وام صندوق مادر بزرگم دراومد بهم دادش باقیشم خدا رسوند منی که ۶ ماه دنبال وام بودم کمتر از ۵ روز معجزه شد یهویی 

بازم بوده مدل های دیگه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
چند سال پیش در به در دنبال وام بودم یهویی یپولی اومد تو حسابم بعد یکی از دوستام زنگ زد گفت طلبت فلان ...

خداروشکرررررر بخدا انگار تو یه بیابون بی اب و علفم هی میگم جهنم جور دیگه ایه یعنی؟

الهی شکر😭😭😭احساس میکنم خدا ولم کرده

هیچ وقت اینجوری نگو خدا داره امتحانمون می کنه توسختی می‌زاره مارو تا قدر داشته هامونو بدونیم دیر می ده ولی انشالله خوبشو می ده،خدابهترینهارو نصیب هممون قرار بده انشالله، هرروز شکرگذاری کن وذکر بگو حداقلش اینه که خدایه آرامشی بهت می ده وصف نشدنی

منم توزندگی مشکلات زیادی دارم ولی سعی می کنم باتوکل به خدا کمش کنم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
بگین توروخدا امیدواربشم

والا خیلی طولانیه شاید ی بار تاپیک زدم ،دو سه بار شده ، در کل ناامید نباش، پیشنهاد میکنم ویدئو ناامیدی علیرضا علیمردانی رو ببینی ، اونم براش معجزه اتفاق افتاد ،حتی تو قرآن هم هست که میگه ناامید نباش خدا معجزه میفرسته

خداروشکرررررر بخدا انگار تو یه بیابون بی اب و علفم هی میگم جهنم جور دیگه ایه یعنی؟

من همین الانم غرقم یه گرفتاری وحشتناک دارم ولی امید دارم نجات پیدا میکنم و میکنم

باورکنی درست میشه حتما اتفاق می افته و درست میشه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
هیچ وقت اینجوری نگو خدا داره امتحانمون می کنه توسختی می‌زاره مارو تا قدر داشته هامونو بدونیم دیر می ...

بخدا من ادم ناسپاسی نبودم هی شکر میکردم میگفتم برام بهترینهابیاد حتی براداشتن کوچیکترین چیزا شکر میکردم الان تازه فهمیدم یکسال دنبال دنبال درمان بیماری بچمم دوباره بیماریش عود کرده دارم دیوونه میشم دهنم دیگه به دعاباز نمیشه میگم خدا کم التماست کردم؟؟؟؟

من همین الانم غرقم یه گرفتاری وحشتناک دارم ولی امید دارم نجات پیدا میکنم و میکنم باورکنی درست میشه ...

انشاللله برات اتفاق بیفته من که روسیاه بودم انشالله خدا. یاریت بده