2777
2789
عنوان

راهکار بعد از تُپُق زدن

279 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

شاید اکثرتون تجربه کرده باشین که وقتی دارین صحبت میکنین حالا یا توی جمع یا با یک شخص دیگه ، تپق بزنین ، سوتی بدین و یا کلاً گیر کنید ... 

در چنین مواقعی چه جوری اون سوتی و تپق را جمع میکنید ؟ راهکارهاتون رو با ذکر مثال بگین ... 

خودم می‌خندم بعد تصحیحش می‌کنم

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️

اول از همه اگه تپقتون زیاده یه مدت کلمات و جملات جان سخت رو به حالت کشیده جوری که به فک و گونه ها فشار بیاد بخونید

سر دو ماه کاملا شیوا و صریح حرف‌می‌زنید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه خیلی سنگین میگم ببخشید اصلاح میکنم اوناییم که نیششون بازه خودبه خود بسته میشه😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

جمع صمیمی باشه میخندم تو جمع غیر صمیمی بعد تپق نفس میگیرم بعد درستشو میگمو ادامه میدم کسیم بخنده یه لبخند کوچیک حین صحبت کردنم میزنم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بعضی وقتها دارم راجب یه موضوع کاملا جدی صحبت میکنم بعد یه تپق میزنم که اصن جاش نیست بخندم و بندازم رو شوخی 

از طرفی تپق های من به صورت گیر کردن یا جابجا کردن اعراب کلمه ، یا درست ادا نکردن کلمه هست 

مثلا یه بار داشتم به همکارم میگفتم : من به حال فلانی گریم می‌گرفت ( کلمه ی می گرفت رو گفتم می گَرَفت)🤦🏻‍♀️

آخه می گَرَفت ؟!؟!؟! یعنی چی آخه ؟!🤦🏻‍♀️

یه بارم اومدم بگم حرفش حق بود ، گفتم حرفش حِق بود 🤦🏻‍♀️

یه بار دیگه زبونم نچرخید میخواستم بگم: یه موقع هایی, گفتم :یه قومه هایی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه بارم داشتم ریاضی یاد میدادم اومدم بگم پرانتز باز ، گفتم پرانتز بارز 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه بار هم اومدم بگم عاقل و بالغ گفتم عالق و باغل😥🤦🏻‍♀️

وقتی گفته میشه دیگه نمیشه جمعش کرد ولی باید چه عکس العملی نشون بدم که کمتر ضایع باشه ؟!😬