2777
2789
عنوان

راجع به اچ آی وی اطلاعات دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 37 پست

اچ ای وی اینقدر زود خودشو نشون نمیده گاهی حتی تا ۱۵ سال نهفته میمونه....کوتاه ترین بازه زمانی ۶ ماه بعد ابتلاس ک علائمش نشون میده نه یه هفته بعد رابطه با کسی ک مشکوکه!

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش كرونا گرفته باشي، اچ آي وي كجا بوده علائمش خيييييلي طول ميكشه تا بروز كنه 

آخه سرچ کردم تو گوگل زده چندروز بعد امکان داره علائمی مث سرماخوردگی داشته باشه 

البته اینم بگم دوروز بعدش رفتم باغ سردبود صبحش اینجوری شدم

بهترین راه آزمایش هستش البته در اکثر موارد با یک آزمایش نمیشه قطعی گفت و بیماری میتونه حتی ماه ها و سال ها بعد خودشو نشون بده! و توی این مدت همه آزمایش های شما منفی باشه ولی به‌ مبتلا باشید! 

آخه سرچ کردم تو گوگل زده چندروز بعد امکان داره علائمی مث سرماخوردگی داشته باشه  البته اینم بگم ...

خود مبتلا شدنشم میگن طول میکشه و همون موقع مبتلا نمیشی 

چ برسه ب علائمش 

استرس نگیر و اگر مشکوکه به مراکز مربوط ب HIV  مراجعه کن راهنماییت میکنن و اگر لازم بود ازمایشات لازم رو بده 

دوستان اطلاعات غلط ندین

ویروس اچ ای وی رو بعضیا علایم اولیه یا همون عفونت حاد داره که شبه انفلونزاس نه که خود سرما جدا اتفاق بیفته

علایمی مثه تب و گلودرد و راش پوستی و عرق کردن که تا یکی دوهفته طول بکشه

از طرفی شما وسواس فکری بیماری هم داری و این بیشتر ازاردهنده هس.

بهترین راه آزمایش هستش البته در اکثر موارد با یک آزمایش نمیشه قطعی گفت و بیماری میتونه حتی ماه ها و ...

اصلا و ابدا اینطور نیس

اطلاعات غلط نشر ندین لطفا

تست الایزای نسل چهار و نمونه خونی که از ورید گرفته شه بعد ۶هفته دقت ۹۹ درصد و بعد ۳ ماه دقت ۹۹.۹ درصد داره)توو پزشکی هیچی ۱۰۰درصد نیس.)

این تست دقت و حساسیت بسیار بالایی داره طوری که بعد ۴هفته هم میتونه انتی ژن ویروس رو شناسایی کنه

دیگه دوره ۶ ماه و اینا گذشت.اونا قدیمیه...

کاندوم نبود رابطه هم کامل نبود ولی دخول اتفاق افتاد هیچی از طرف نمیدونم 

فعلا تا ۶هفته حواستو پرت کن عشقم تا بعد برو ازمایشگاه تست بده

رو خیلی موارد با یبار دخول ایدز منتقل نمیشه چون کلن خیلی ویروس سختیه و به سختس منتقل میشه

احتمال انتقال با ی بار رابطه خیلییییی کمه

نگران نباش