2777
2789
عنوان

شوهرم تا سر حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف نزدم قلبم درد میکمنه گمشده رفته خوابیده انشالله خواب به خواب بره

چی بگم من حتی دلم واسه شما هم نمیسوزه بچه دلم براش کبابه شما عقل داری دست و پا داری  خودت باید از خودت دفاع کنی ولی اون چی 😔

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
بچه رو ازم میگیره نمیده ولی اگه میداد بخدا مهرم نمیخواستم

چن سالشه بچت 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
😭

شما و پدرش باید سپر بلاش باشین نه خود بلا واقعا قلب درد گرفت کاش یه کاری میکردی یکم شجاعت 

اگر از اول دست بزن داشته و بچه آوردی جنایت کردی 

موافقم تاپیکاش رو بخون با یه روانی داره زندگی میکنه

پرونده درست میکنه برات راحت تر میتونی از شوهرت جدا بشی و مهریه بگیری

واقعا خودش انگار نمیخواد میگه بچه رو بیشتر میزنه خوب اونم ببره پزشک قانونی یه جوری میشه ثابت کنه پدر خوبی نیست واسه سرپرسی  اونو به شما میدن 

زد رو باسنت یعنی!!

اره بخدا بالای ۳۰ بار جفتک زد به باسنم بالای ۱۰ بار به صورتم ضربه زد صورتم قرمزه میگم دوا بخورم تا صبح تموم شم میگم نفتالین بخورم میگم سم بخورم چیکار کنم ای خدا

موافقم تاپیکاش رو بخون با یه روانی داره زندگی میکنه

بخدا دو روزه فکر فرار به مغزم رسیده پاسپورت دارم میگم برم لب مرز سوار کامیونی چیزی شم ببره منو خارج از کشور اونجا بخ یه کوفتی پول در میارم حداقل از الانم بهترم نه میتونم برم خونه پدرم نه دوستی دارم فقط خانواده خودش زده شدم