دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 عنوان شوهرم تا سر حد مرگ کتکم زد | مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 89 پست سر اینکه بچم زیاد به ننه و بابای شوهرم محل نمیده کتکم زد کتک وحشتناکی بچمم زد بدنم داغه استخوان دستم درد میکنه صورتم قرمز شده باسنم قرمزه چیکار کنم 1402/02/03 | 20:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 مگه تو باعثش هستی ؟ نه ولی مادرشینا میگن تو باعثی گفتم نه چون شما بچه منو اذیت میکنی مقایسش میکنید اینم میفهمه تاراحت میشه
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 فردا صبح برو پزشک قانونی طول درمان بگیر. بچه ت رو هم ببر. حتما حتما بریا چیکار کنم اخه
deel_tang عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4277 اسی جات بودم میرفتم پزشک قانونییا که با یه مامور میرفتم سرکارش ابروشو میبردممن کسی که دست بزن داشته باشه رو هیچوقت و باهر توجیهی نمیتونم ببخشم. شما رو نمیدونم باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32155 چیکار کنم اخه بهت گفتم چیکار کن دیگه. برو پزشک قانونی بهت برگه میدن. نگهدار بعدا لازمت میشه. اگه نری تا اخر عمرت کتک میخوری
نارملااااااا عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 3000 تر خدا راهی نشونم بده اون یکی تاپیک ها تو خوندم ک میخواسته بچه رو از پنجره بندازه بیرون چقد حالم بد شد زن و شوهرای الان فقط تولید مثل بلدن اخه با این حیوان درنده بچه چ گناهی کرده چقد روح و روانش آسیب می بینه اون بچه
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 طلاق😐 چرا زندگی میکنی ناموسن؟ شرایط مالی نداری سریع یه حرفه یاد بگیر یکم رو پای خودت وایسا و طلاق به چه زبونی بگم بچو میگیره من شرایط مالی ندارم
گل_قالیم عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3347 یه کاری کن بخاطر بچت نزار روحش بیشتر از این آسیب ببینه چن سالشه بچه ات فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 اون یکی تاپیک ها تو خوندم ک میخواسته بچه رو از پنجره بندازه بیرون چقد حالم بد شد زن ... تو بگو چیکار کنم
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 بهت گفتم چیکار کن دیگه. برو پزشک قانونی بهت برگه میدن. نگهدار بعدا لازمت میشه. اگه نری تا اخر عمرت ک ... من همیشه کتک خور بودم بدنم درد هم داره پزشک قانونی چیکار میکنه؟
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 اسی جات بودم میرفتم پزشک قانونی یا که با یه مامور میرفتم سرکارش ابروشو میبردم من کسی که دست بزن دا ... یکم قبل مهمون اومد خونمون میگن فاطی چرا حال نداری بیحالی آخه من خیلی آدم بیهوده خنده رویی هستم ولی دیگه خسته ام کشش ندارم
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 دلم کباب شد براش خدا لعنتش کنه فقط برام دعا کن من شرایط طلاق ندارم فقط دعا کن برام بچمو بدون استرس بزرگ کنم آرزو میکنم نباشه راحت نفس بکشیم هم من هم بچم
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 آخه دختر خوب چرا میزاری یه آدم دیگه بزنتت؟؟ آخه چرااا😞😰 چون حمله کرد سمتم بچمم میلرزید دستمو گرفت
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 این تاپیک هارو میخونم برا همیشه قید ازدواجو میزنم کار خوب تو میکنی بخدا
دخترتنهاشهر۶۶۶۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2564 چه ربطی به شما داره قطعا بچه مهر و محبت از طرف پدر و مادر شوهرت نمیبینه به همین خاطر گرایشی بهشون ند ... بخدا آره
گل_قالیم عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3347 فقط برام دعا کن من شرایط طلاق ندارم فقط دعا کن برام بچمو بدون استرس بزرگ کنم آرزو میکنم نباشه راحت ن ... با بودن اون تو زندگیت بدون بچه آسیب میبینه بچه تو سری هور میشه تو مدرسه وتو جامع ترد میشه اونو نجات بده از دس این شوهر روانیت والا بلا گناه داره فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم